Açık Öğretim Lisesi Kayıt Tarihleri Ne Zaman - Açık Lise Kayıt Tarihleri ve Kayıt İşlemleri - 2014

Açık Öğretim Lisesi Kayıt Tarihleri Ne Zaman - Açık Lise Kayıt Tarihleri ve Kayıt İşlemleri - 2014
2014 yılı Eğitim Öğretim yılının bitimi ile Liseyi dışardan bitirmek isteyenlerin ve Açık Lise kayıt tarihlerini merak edenlerin veya AÖL kayıt tarihlerini kaçıranların merak ettiği ve araştırdığı konulardan biri olan Açık Lise

Açık Öğretim Lisesi Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme İşlemleri

2013-2014 Eğitim Öğretim yılı Açık Öğretim Kayıt Yenileme tarihleri belli oldu. 2014 yılı III. kayıt yenileme işlemleri,

III. KAYIT YENİLEME TARİHİ: 07-14 TEMMUZ 2014 tarihleri arasında yapılacaktır.

İlköğretim okulu yada ortaokul mezunları açık lise kayıtı yaptırarak lise diploması alabilirler. Peki Açık liseye ne zaman kayıt yaptırılır? Açık Öğretim Lisesi yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemleri nasıl olur? Açık Öğretim Lisesi kayıt işlemleri ile ilgili tüm bilgiler yazımızda bulabilirsiniz. YENİ KAYIT ve KAYIT YENİLEME tarihleri sürekli güncellenecektir.

2014-2015 AÇIK LİSE KAYITLARI NE ZAMAN?

2014 yılı Açık Öğretim Lisesi Yeni Kayıtlar Ne Zaman?

Açık Öğretim Lisesi 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı son kayıt yenileme işlemleri 07-14 Temmuz 2014 tarihleri arasında yapılacak ve III. Dönem sınavları 23-24 Ağustos 2014 tarihlerinde yapılacak ve dönem sona ermiş olacak. Yeni dönemde Yeni kayıtlar alınmaya başlanacak.

Yeni kayıt dönemi Ağustos - Eyllül ayında...

2014 yılı yeni kayıtlar Ağustos - Eylül 2014 tarihleri arasında olacak. Yeni kayıt tam tarihleri 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı iş takvimi açıklandığında bu sayfadan duyuracağız.

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ YENİ KAYIT İŞLEMLERİ
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Açık Öğretim Lisesine Nasıl Kayıt Olurum?

Yeni Kayıt        : Açık Öğretim Lisesine ilk defa kayıt yaptırma işlemine denir
Kayıt Yenileme: Kayıt Yenileme işlemi ise kayıt yaptıran öğrenicilerin dönem içerisinde yaptığı işlemdir. yılda iki kez kayıt yenileme yaptırılır. III. Dönem ise 18. yaşını geçenler için geçerlidir.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
YENİ KAYIT İŞLEMLERİ:

1- Açık Öğretim Lisesine YENİ KAYIT yaptırmak isteyen öğrenci kayıt tarihleri arasında BankayaYENİ KAYIT ücretini öder ve dekontunu alır.

2- Bankadan aldığınız dekont ile birlikte en yakın Halk Eğitim Merkezine başvuracaksınız.

3- Halk Eğitim Merkezinin yaptığı kayıt işleminden sonra aol.meb.gov.tr adresine verilen şifre ile giriş yaparak derslerinizi seçeceksiniz.

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ YENİ KAYIT ÜCRETİ:

Yeni kayıt ücreti 20 TL + 5 TL dir.
20 TL si Ziraat Bankası, Vakıfbank veya Halk Bankasına yatırılacak. ( NOT: HALK BANKASI HAVALE ÜCRETİ ALIYOR BİLGİNİZE )
5 TL ise kayıt yaptırılan kuruma ödenecektir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.