Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi kayıt yenileme ücreti kayıt ücreti ne kadar?

Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi kayıt yenileme ücreti kayıt ücreti ne kadar?
2014-2015 3. Dönem Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi kayıt yenileme ücreti kayıt ücreti ne kadar?

Bu yazımızda sizlere Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi kayıt yenileme ücreti kayıt ücreti ne kadar hakkında bilgiler vereceğiz. İşte detaylar....

Mesleki Açık Öğretim Lisesi kayıt yenileme ücreti 25,00 TL dir. Öğrenci adayları, kayıt ücretinin 20,00 TL sini Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası veya Halk Bankasının herhangi bir şubesine T.C. Kimlik numaralarını bildirerek (T.C. vatandaşı olmayan öğrenci adayları ise nüfus müdürlüklerinden alacakları geçici T.C. kimlik numaraları ile) Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü hesabına; 5,00 TL yi ise kaydını yaptıracağı okul müdürlüğünün, kırtasiye, personel ve diğer giderlerinde kullanılmak üzere, okul aile birliği hesabına makbuz karşılığında yatıracaklardır.

"Bir lider rehber, yönetici ve komutan, kısacası takımın en önündeki atıdır."

Daha fazla bilgi ve haber için tıklayınız.


Bir Söz...

EgitimSistem.Com Özel Haber

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.