Açıköğretim lise sınav sonucuna nasıl itiraz edebilirim?

Açıköğretim lise sınav sonucuna nasıl itiraz edebilirim?
Sınav sorularına, cevap anahtarına ve sonuçlara yapılacak olan itirazlar soruların ve sonuçların yayımlanmasından itibaren en geç 10 (on) gün içinde dilekçeyle Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğüne yapılabilecektir.

Faksla yapılan itirazlar dikkate alınmayacak ve cevaplanmayacaktır.

İtirazların incelenmesi için öğrenci tarafından T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Halk Bankası ve Vakıfbank’ın herhangi bir şubesinden kurumsal tahsilât adı altında MEB Sınav İşlemleri hesabına T.C. kimlik numarası ile 10 (on) TL yatırılması gerekmektedir.

Ücret yatırıp itiraz başvurusu ile birlikte banka dekontunu göndermeyen adayların başvuruları dikkate alınmayacak ve cevaplanmayacaktır.

İtirazların cevaplanmasında Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’ne gelen evrak kayıt tarihi dikkate alınacaktır.

Süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar ile öğrencinin T.C. kimlik numarası belirtilmeyen, banka dekontu eklenmemiş, imza ve adresleri olmayan dilekçeler dikkate alınmayacak ve cevaplanmayacaktır.

Sınav İtirazının Gönderileceği Adres:
Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü
Ölçme Değerlendirme ve Yerleştirme Grup Başkanlığı
06500 Teknikokullar-Beşevler/ANKARA

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.