Antalyaspor-Galatasaray 0-4 maçı canlı radyo dinle (antalya-GS maçı canlı skor canlı dinle)

Antalyaspor-Galatasaray 0-4 maçı canlı radyo dinle (antalya-GS maçı canlı skor canlı dinle)
Antalyaspor-Galatasaray maçı canlı radyo dinle (antalya-GS maçı canlı skor canlı dinle) Maçta son durum 0-4

Antalyaspor evinde Galatasaray ı ağırlıyor, maçlar 1er hafta ertelenmişti milli takım maçları dolayısıyla 4. hafta maçları 15 eylül de başlıyor. Antalyaspor ile Galatasaray Akdeniz üniversitesi stadında karşı karşıya geliyor.

15 eylül 2012 tarihinde oynanacak olan mücadelenin başlama saati 20.30.

Galatasaray geride oynadığı 3 maçın 2sini galibiyetle tamamladı antalyaspor ise bu yıl lige iyi bir başlangıç yaparak 2 galibiyet ve 1 yenilgi ile ligde 3. sırada yer alıyor.

Spor toto süper lig mücadelesi Antalyaspor Galatasaray maçı 15 eylül 2012 tarihinde ntvspor radyo üzerinden canlı olarak bu sayfadan dinleyebilirsiniz.

MP ANTALYASPOR: Ndjock, Koray, Emre, Deniz, Minev, Isaac, Janda, Uğur, Emrah, Tita, Diarra
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Cris, Hakan, Amrabat, Selçuk, Melo, Yekta, Burak, Umut
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

Maça GS başladı.

11. dakika: Galatasaray öne geçti. Amrabat'ın pasıyla soldan ceza sahasına giren Elmander'in yerden vuruşunda top ağlara gitti. 0-1

27. dakika: Galatasaray'da Hakan Nalta yaptığı faulun ardından sarı kart gördü.

41. dakika: Antalyaspor'da hakeme itiraz eden Deniz sarı kart gördü.

45+1. dakika: Galatasaray farkı ikiye çıkardı. Ani gelişen atakta çalımlarla ceza sahasına giren Amrabat'ın sert şutunda kaleci Sammy topa müdahele etmrsine rağmen ağlarla buluştu. 0-2

45+3. dakika: Antalyaspor 10 kişi kaldı. Isaac, kaleci Muslera'ya yaptıüı sert müdahelenin ardından doğrudan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

İlk yarı sona erdi, Galatasaray 2-0 önde.

İkinci yarıya Antalyaspor başladı.

54. dakika: Galatasaray çok tehlikeli yerden serbest vuruş kazandı. Hafif sol çaprazdan Burak'ın harika vuruşunda direğe çarpan top ağlara gitti. 0-3

90. dakika: Galatasaray farkı 4'e çıkardı. Ani gelişen atakta Amrabat'ın şık pasıyla kale sahası önünde topla buluşan Umut'un yerden şutunda top ağlara gitti. 0-4

Maç sona erdi, Galatasaray Antalyaspor'u 4-0 mağlup etti.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.