AÖF Güz Dönemi vize soru ve cevapları

AÖF Güz Dönemi vize soru ve cevapları
26-27 Kasım 2016'da Açıköğretim Fakültesi öğrencileri için önemli tarihler. Uzun zamandır beklenen AÖF Güz Dönemi vizeleri Bugün ve Yarın yapılıyor. Sınava giren öğrenciler ise sınavdan sonra sınavın soru ve cevapları ile sonuçlarını arıyor.

AÖF sınavları devam ederken diğer taraftan "AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak" sorusu merak ediliyor. Sınav sonuçları ile ilgili AÖF tarafından henüz bir açıklama yapılmazken, sınav soru ve cevapları biraz önce açıklandı. Sınav sonuçlarının ise yaklaşık 2 hafta sonra açıklanması bekleniyor. İşte bugün ve yarın gerçekleşen Açıköğretim sınavları ile ilgili tüm detaylar...

Açıköğretim sınavı hafta sonu 26-27 Kasım 2016 tarihlerinde gerçekleşti. Şimdi binlerce aday sınav soru ve cevaplarının yayınlanmasını bekliyor. Soru ve cevapların ne zaman açıklanacağına ilişkin henüz bir bilgi gelmedi. Öğrencilerin Açıköğretim'in internet sitesini takip etmeleri gerekiyor. Bilindiği gibi sınav sisteminde değişikliğe gidildi. Yeni uygulamaya göre 4 yanlış bir doğruyu eksiltiyor.

Sınav soruları ve cevapları açıklandı!
AÖF sınav soruları ve cevaplarını https://ekampus.anadolu.edu.tr/adresinden görebilirsiniz.

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Merak edilen en önemli soru ise sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı. Sınava giren adaylar Anadolu Üniversitesi'nin internet sitesinden sınav sonuçları ve diğer tüm bilgilere ulaşabilecekler. Anadolu üniversitesi internet portalı: https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim

AÖF FİNAL SINAVLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Açıköğretim vize sınavlarının ardından gerçekleşen final sınavlarının tarihleri ise; 14 Ocak 2017 Cumartesi ve 15 Ocak 2017 Pazar günü olarak belirtildi. Ardından yapılacak olan bahar dönemi vizeleri ise 15 Nisan – 16 Nisan 2017 Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleşecek. Önümüzdeki yılın son finalleri ise 27 Mayıs ve 28 Mayıs 2017 tarihlerinde yapılacak. Bütün sınavların sona ermesinden sonra yapılan tek ders sınavının tarihi ise 15 Temmuz 2016 Cumartesi olarak belirlendi.

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.