AÖL 3. Dönem Kayıt Yenileme Tarihleri MEB Tarafından Açıklandı

AÖL 3. Dönem Kayıt Yenileme Tarihleri MEB Tarafından Açıklandı
Açıköğretim lise AOL Geçmiş Dönem Çıkmış Soruları ve Cevapları Arıyorsanız Doğru Yerdesiniz. Ayrıca AOl Ders Seçimi Yapmak Yada Öğrenmek İçin Bilgiler Burada.Açık Öğretim Lise Kayıt Yenileme ve Yeni Kayıt Tarih Takvimi 2013 ile 2014 ve Sınavlar Ne Zaman B

III. Dönem Kayıt Yenileme İşlemleri

1. 14 Temmuz 2014  tarihi mesai bitimine kadar, 22 Ağustos 1997 ve daha önce doğmuş olanlardan aktifdonuk öğrencilerimiz “kayıt yenileme” işlemi, silik konumdaki öğrencilerimiz de “silik öğrenci aktifleştirme” işlemi, yaptırabilirler.

2. Kayıt yenileme katılım bedelini TC Ziraat Bankası – TC Vakıfbank – TC Halk Bankası’na Açık Öğretim Lisesi kayıt yenileme hesabına ödeyebilirsiniz.

3. Kayıt yenileme katılım bedelini bankaya ödedikten sonra mutlaka Halk Eğitim Merkezi veya Mesleki Eğitim Merkezlerine kayıt yenileme işlemi için başvurunuz.

4. Kayıt yenileme işlemi yaptırdıktan (2013/3 Aktif olduktan) sonra mutlaka 14 Temmuz 2014 tarihi mesai bitimine kadar derslerinizi seçiniz, güncellenmesi gerekiyorsa iletişim bilgileri (adres-tel vb ) ile sınav merkezinizi güncelleyiniz. 14 Temmuz 2014 tarihinden itibaren derslerinizde ve sınav merkezinde değişiklik yapamazsınız.

5. Kayıt Yenileme Kılavuzu için TIKLAYINIZ.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.