AOL - Açık Lise Ders Seçimi İşlemleri ne zaman sona erecek

AOL - Açık Lise Ders Seçimi İşlemleri ne zaman sona erecek
Açık Öğretim Lisesine yeni kayıt yaptıran ve kayıt yenileyen öğrencilerimizden 2013/1 dönemi için "Aktif" hale gelenler 22 Ekim 2013 Salı günü mesai bitimine kadar ders seçme işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir.

Not: Henüz "Aktif" olmayan öğrenci adaylarımızın, irtibat büroları tarafından Açık Öğretim Lisesi Bilgi Yönetim sistemine veri girişleri devam etmektedir. Bu durumdaki öğrenci adaylarımızın zaman zaman sisteme giriş yapıp öğrencilik durumlarını kontrol etmeleri gerekmektedir. Öğrencilik Durumu "Aktif" hale geldikten sonra ders seçimi yapabileceklerdir. 

Ders Seçimi Yaparken;

1. Öncelikle ortak derslerinizi (alanlı olan öğrenciler ortak ve alan derslerini) daha sonra Seçmeli derslerinizi seçiniz.

2. Muaf olduğunuz dersleri isterseniz tekrar seçebilirsiniz (Başarısız olduğunuz taktirde muafiyetiniz devam eder).

3. Seçmiş olduğunuz derslere, kitap içeriklerinden çalışabilirsiniz.

4. Ders notlarınızı (ders kitapları) Kasım ayı içinde ilgili yerlerden alabilirsiniz.

5. Aldığınız kitapları (bazı kitap içeriklerinin değişmesi nedeniyle) web sayfamızda yer alan kitap içerikleriyle karşılaştırınız. 

Aktif durumdaki öğrenciler sistemde ders seçimini nasıl yapacak?

Açık Öğretim Lisesi Bilgi Yönetim sisteminde ders seçimine ilişkin ayrıntılı açıklamalar için buraya tıklayınız.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.