AÖL - Açık Lise Sınav sonuçları neden geç açıklanmaktadır?

AÖL - Açık Lise Sınav sonuçları neden geç açıklanmaktadır?
Açık öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi sınavlarına sadece bu dönem itibariyle yaklaşık olarak 1.100.000 kişi katılmıştır. Açık Öğretim Lisesi sınavları 4 oturumda gerçekleştirilmiş, her oturum için 4x1.100.000=4.400.000 öğrenci sınava girmiş v

Sınavlarımız MEB Yenilik Ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü (Ölçme ve Değerlendirme Grup Başkanlığı) tarafından yapılmakta ve değerlendirilmektedir.

Bu kapsamda; 2. Dönem sınav sonuçları Ölçme ve Değerlendirme Grup Başkanlığı tarafından 14 Haziran 2013 tarihinde Açık Öğretim Lisesine teslim edilmesi gerekirken 17 Haziran 2013 tarihinde saat 19.00 itibariyle teslim edilmiştir.

Bu üç günlük gecikme ile birlikte; teslim edilen ham sonuçların sisteme eklemesi ve mezun olacak öğrencilerin belirlenmesi çalışmaları, personelimizin gösterdiği tüm gayret ve çabaya rağmen en az iki günlük bir çalışmayı gerektirmektedir.

Sistemde gerçekleştirilen bu işlemlerin sonuçlarının sizlere titizlikle ulaştırılabilmesi, ileride olası yanlışlıklara mahal verilmemesi ve siz değerli öğrencilerimizin mağdur olmaması için yapılması gereken bir çalışma olduğunu bilmelisiniz.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.