AÖL Açık Öğretim Lisesi 04-05 Ocak 2014 I.Dönem Sınav sonuçları

AÖL Açık Öğretim Lisesi 04-05 Ocak 2014 I.Dönem Sınav sonuçları
Açık Öğretim Lisesi sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖL Açık Lise 04-05 Ocak 2014 Açık Öğretim Lisesi I.Dönem Sınav sonuçları açıklanmak üzere mi? İşte AÖL sınav sonuç haberimiz...

Açık Öğretim Lisesi sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖL Açık Lise 04-05 Ocak 2014 Açık Öğretim Lisesi I.Dönem Sınav sonuçları açıklanmak üzere mi? İşte AÖL sınav sonuç haberimiz...

AÖL Açıköğretim lisesi sınav sonuçları açıklandı mı? Açıköğretim lisesi sınav sonuçları sitemizde.  Açıköğretim lisesi sınav sonuçları burada olacak. Öğrenciler 4-5 Ocak tarihinde sınava girdiler. Sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen öğrenciler  sonuçların açıklanmasını bekliyorlar. Meraklı bekleyiş sürüyor. AÖL açıköğretim sınav sonuçları sitemizde olacak. 

İLetişim AÖL Bilgileri MEB 
 
Öncelikle
 
İnternet sayfamız bir çok sorunuza cevap verecek nitelikte hazırlanmıştır. Bilgi almak isteğiniz konuların tamamına yakın bir bölümünü sayfamızın ilgili bölümlerinde bulabilirsiniz. Web sitemizdeki açıklamalar probleminizi çözmediği taktirde, bulunduğunuz yere en yakın irtibat bürosunu arayınız. Eğer irtibat bürosuyla da sorununuzu çözemediyseniz ALO 147'yi arayınız.
 
Yazışma Adresi
 
Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü
Emniyet Mahallesi Milas Sokak No : 21
06500-Teknikokullar Yenimahalle/Ankara
(Konya Yolu Üzeri - Gazi Hastanesi Karşısı)
 
ALO 147, 7 gün 24 saat hizmet vermektedir. Açık Öğretim Lisesi öğrencileri, öğrenim sürecinde karşılaştıkları sorunlar ve yapmaları gereken iş ve işlemlerle ilgili tüm telefon görüşmelerini , ALO 147 iletişim merkezi ile yapacaklardır.  ALO 147 hattı öğrencilerimiz için olduğu kadar, okulumuza yeni kayıt olmak isteyen öğrenci adayları, kurumumuzla ilgili genel anlamda bilgi sahibi olmak isteyen tüm vatandaşlarımızın da faydalanabileceği bir hattır. Sorunlarına görüşme anında çözüm bulunamayan öğrencilerimizin GSM numaraları ve e-posta adresleri alınarak en geç 72 saat içerisinde kendilerine yazılı olarak cevap gönderilmektedir.
 
Yurt dışından Alo 147 'ye erişim için; +90 312 147 11 22 'yi çeviriniz. 

Sınav sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

4-5 Ocak 2014 AOL Sınav Sonuçları için tıklayınız

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.