Babalar Günü Ne Zaman Ayın Kaçında Kutlanacak? - 2016 Babalar Günü

Babalar Günü Ne Zaman Ayın Kaçında Kutlanacak? - 2016 Babalar Günü
Dünyanın en değerli varlıları olan babalarımızın her Haziran ayının ikinci haftasında Babalar günü kutlanmaktadır. 2016 yılında Babalar günü ayın kaçında ne zaman kutlanacak? Hayatımızın en değerli varlıkları olan Babalarımız büyük bir özveri ile hayatımı

Dünyanın en değerli varlıları olan babalarımızın her Haziran ayının ikinci haftasında Babalar günü kutlanmaktadır. 2016 yılında Babalar günü ayın kaçında ne zaman kutlanacak? Hayatımızın en değerli varlıkları olan Babalarımız büyük bir özveri ile hayatımızda yer etmişlerdir.

Kökü Amerika Birleşik Devletleridir. Yabancı ülkelerde bu günler özel bir gün olarak kutlanmaktadır. Babalar gününde babalarınıza özel hediyeler alıp onların gönüllerini hoş edebilirsiniz. En güzel hediye sevgidir, sevgi büyük ve paha biçilmez bir hediyedir. 

Bu yıl Babalar günü 19 Haziran Pazar günü kutlanacaktır. Babalar günü Amerika Birleşik devletlerinde resmi tatil ilan edilmektedir.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.