Barcelona AC Milan 4-0 maç özeti golleri izle video 12 mart

Barcelona  AC Milan 4-0 maç özeti golleri izle video 12 mart
Şampiynlar Ligi 2. Tur rövanş maçında Barcelona ile AC Milan karşı karşıya geldi. Nou Camp'ta oynanan mücadeleyi Barcelona 4-0 kazanarak çeyrek final biletini aldı.

Barcelona  AC Milan 2-0 maç özeti golleri izle video 12 mart

Şampiynlar Ligi 2. Tur rövanş maçında Barcelona ile AC Milan karşı karşıya geldi. Nou Camp'ta oynanan mücadeleyi Barcelona 4-0 kazanarak çeyrek final biletini aldı. Barcelona'nın gollerini 5 ve 39. dakikalarda Lionel Messi ve 55'te David Villa kaydetti. Son golü de 90'da Jordi Alba attı.

MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞ

San Siro'daki mücadelede Milan 2-0'lık galibiyetinin avantajını korumak isterken Nou Camp'ta çarpıldı. Arjantinli yıldız Lionel Messi ile ilk yarıda rakibinin gardını düşüren Katalan ekibi, ikinci yarıda İspanyol yıldızı David Villa ayağından gelen golle şansını artırdı. Jordi Alba ise son golüyle Katalanlar'ı sevinçten adeta çılgına çevirdi.

5' 1-0 L. Messi // 40' 2-0 L. Messi // 55' 3-0 D. Villa // 90' 4-0 J. Alba
All Goals

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.