Bayern Münih Chelsea Şampiyonlar Ligi finali maçı ne zaman?

Bayern Münih Chelsea Şampiyonlar Ligi finali maçı ne zaman?
Bayern Münih Chelsea maçı ne zaman?Bayern Münih Chelsea maçı saat kaçta Bayern Münih Chelsea maçı hangi kanalda?UEFA Şampiyonlar Ligi final maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Bayern Münih Chelsea maçı 19 Mayıs 2012

2012 Şampiyonlar Ligi Finalinin adı belli oldu. Real Madrid’ı eleyen Bayern Münih ile Barcelona’yı eleyen Chelsea Şampiyonlar Ligi final maçında karşı karşıya gelecek. 2012 Şampiyonlar Ligi Finali, 19 Mayıs 2012′de Almanya’nın Münih kentinde’ki Allianz Arena’da oynayacak ve 2011-2012 Şampiyonlar Ligi’nin şampiyonunu belirleyecek olan maç. Nefeslerin tutularak izleneceği bu maç, Şampiyonlar Ligi’nin 57. finali olacaktır. Maç saat 21:45 de başlayacak ve Star TV’den canlı olarak yayınlanacak.

Lig: 2012 UEFA Şampiyonlar Ligi Final Maçı
Tarih: 19 Mayıs 2012 Cumartesi
Saat: 21:45
Yer/Stad: Allianz Arena (Almanya)
Yayın: Star TV

Bayern Münih 1-1 Chelsea Maç özeti golleri izlemek için tıklayınız

Star TV Canlı Yayın İzlemek için tıklayınız

Devler Ligi'nde dev final Maç Öncesi Görüntüler için tıklayınız

Şampiyonlar Ligi Maçı Özel Görüntüler için tıklayınız

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.