Beşiktaş Ankaragücü Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Ne Zaman

Beşiktaş Ankaragücü Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Ne Zaman
28 Kasım Çarşamba günü saat 19:00′da Beşiktaş Ankaragücü Maçı oynanacaktır. Maçı A haber,Atv veya Bu sayfadan canlı izleyebilirsiniz.

Beşiktaş bu yıl her ne kadar Süper ligde şampiyonluk için yarışmıyor gibi gözükse de Türkiye Kupası için aşırı derecede motive olmuş durumda. Bu amaçla 4.tura kadar tüm rakiplerini eledi. Bazen zorlansa da bu günlere geldi.

Ankaragücü ise yaşadığı mali durumlardan dolayı çok zor durumda ve açıkcası Kupayı fazla önemsemiyor. Onlar için bu maçta elenmenin fazla bir önemi yok zaten. Zira önelerinde aşmaları gereken bir çok sorun var.

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur müsabakasında karşılaşacak bu iki takım için herkesin öngörüsü Beşiktaş’ın kazanacağı yönünde.

MAÇ BİLGİSİ

Maçın adı: Beşiktaş Ankaragücü Türkiye Kupası Maçı

Ne zaman: 28 Kasım Çarşamba

Saat kaçta: 19:00

Hangi kanalda: A Haber,Atv

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum