Braga – Galatasaray İdman Tv Canlı İzle

Braga – Galatasaray İdman Tv Canlı İzle
Galatasaray; Manchester United, Sporting Braga ve CFR Cluj ile mücadele ettiği UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu altıncı maç haftası öncesinde iki galibiyet, bir beraberlik, iki mağlubiyet ve yedi puanla ikinci sırada yer alıyor.

SAAT: 21:45
STAT: Municipal
HAKEM: Nicola Rizzoli
YAYIN: Smartspor

CİMBOM NASIL TUR ATLAR?

Liderliği dördüncü maç haftasının ardından garantileyen United'ın 12 puanı var. Galatasaray'ın ikili averajda (1-1 ve 3-1) üstünlüg sağladığı CFR Cluj'un yedi, son sıradan kurtulamayacak olan Braga ise üç puanda.

Galatasaray, altıncı maç gününde Portekiz'den galibiyet çıkarması hâlinde 10 puana yükselerek ikinci sıradan üst tura çıkacak. Beraberlik hâlinde Manchester United deplasmanındaki CFR Cluj'un galibiyeti dışındaki bir netice (beraberlik veya mağlubiyet) takımımızın gruptan çıkmasını sağlayacak. Galatasaray, Portekiz'de kaybetmesi durumunda ise CFR Cluj'un İngiltere'de mağlup olması gerekecek.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Not: Alt  kısım arşiv haberdir.

CLUJ-GALATASARAY

STAT: Consttantin Radulescu
HAKEM: William Collum
SAAT: 21.45


CLUJ: Felgueiras, Sepsi, Cadu, Piccolo, Pinto, Alberto, Muresan, Godemeche, Camora, Miguel, Kapetanos
TEKNİK DİREKTÖR: Paulo Sergio

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Cris, Dany, Riera, Hamit, Selçuk, Yekta, Emre, Umut, Burak
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.