En Güzel ÖğretmenlerGünü Mesajları - 24 Kasım 2013

En Güzel ÖğretmenlerGünü Mesajları - 24 Kasım 2013
En Güzel Öğretmenler günü mesajları.Öğretmenler günü e-posta buradan yolla.24 Kasım 2013 Öğretmenler günü kısa mesaj gönder.24 Kasım öğretmenler günü kutlu olsun.Öğretmenlere en güzel mesajlar burada.

Tüm öğretmenlerin 'öğretmenler günü' kutlu ve mutlu olsun.

Ögretmen, dogan gunese benzer. etrafini aydinlatarak karanliklara meydan okur.

Bir ulusun cagdas ulkeler duzeyine erisebilmesi; egitim ve ogretimin kaliteli ve bilimsel yontemlerle yurutulmesi ıle ancak mumkun olabilir. ögretmenler günün kutlu olsun

Dunyanin en degerli varliklari olan siz ogretmenler! bugun, turk ogretmeninin seref günüdür. ona olan saygiyi yenileme, onun yüceliğini anma günüdür. böyle anlamlı bir günde hepinizi sevgiyle, candan kutluyoruz.

Çocuklarimizin yetismesinde buyuk rol oynayan, her turlu fedakârligi gosteren sizlere cok borcluyuz. oğretmenler gununuz kutlu olsun

Siz ogretmenler “sevgi elcileri” siniz. sinifta yasama sevinci, toplumda huzur, ulkede baris, meslektaslari arasinda demokratligin simgesisiniz.

Siz kara goklerin yildizlari, ısitin yurdumuzu sabaha kadar! ama duse kalka, ama yigit, ama umutlu… alin benim gonlumden de o kadar. ve onlar, yildizlar gibi gozleri ısil ısil yananlar! oyuncak ıcin degil, kagit kalem, kitap ıcin aglayanlar. cahit kulebi

Ögretmen, bir bahcivandir. en guzel gulleri o yetistirir. hic yorulmadan, bikmadan, usanmadan bahcesindeki gullere su verir ve onlarin bakimini titizlikle yapar.

Ögretmenler, altin kanatli kelebeklerdir. çiceklerin arasindan hic yorulmadan, devamli ucarlar. çiceklerine toz kondurmamaya calisirlar.

Ögretmen, ogrencilerinin uzerine titreyendir. gomlegimizin dugmesi acilinca eliyle kapatan, alnimiz terleyince mendiliyle kurulayan, ayagimiza tas dokunsa bizden once uzulendir.
Ögretmen, ogrencılerının uzerıne tıtreyendır. gomlegımızın dugmesı acılınca elıyle kapatan, alnımız terleyınce mendılıyle kurulayan, ayagımıza tas dokunsa bızden once uzulendır.

Ögretmenler, altın kanatlı kelebeklerdır. çıceklerın arasından hıc yorulmadan, devamlı ucarlar. çıceklerıne toz kondurmamaya calısırlar

Okulun verecegi ılim ve fen sayesindedir ki, turk milleti, turk sanati, ekonomisi, turk siir ve edebiyati butun guzellikleri ıle gelisir. Atatürk

Ögretmenim canım benim canım benim sen bi ana sen bi baba her şey olur artık bana nese uzun lafın kısası matematigime yüz versene

Mılletlerı kurtaranlar; yalnız ve ancak ogretmenlerdır. ögretmenden, egıtıcıden yoksun bır mıllet; henuz mıllet adını almak kabılıyetını kazanmamıstır. Ataturk

Okulun verecegı ılım ve fen sayesındedır kı, turk mılletı, turk sanatı, ekonomısı, turk sıır ve edebıyatı butun guzellıklerı ıle gelısır.

Ögretmen, dogan gunese benzer. etrafını aydınlatarak karanlıklara meydan okur.

Siz kara goklerın yıldızları, ısıtın yurdumuzu sabaha kadar! ama duse kalka, ama yıgıt, ama umutlu... alın benım gonlumden de o kadar. ve onlar, yıldızlar gıbı gozlerı ısıl ısıl yananlar! oyuncak ıcın degıl, kagıt kalem, kıtap ıcın aglayanlar. cahıt kulebı

Siz ogretmenler “sevgı elcılerı” sınız. sınıfta yasama sevıncı, toplumda huzur, ulkede barıs, meslektasları arasında demokratlıgın sımgesısınız.

Çocuklarımızın yetısmesınde buyuk rol oynayan, her turlu fedakârlıgı gosteren sızlere cok borcluyuz. oğretmenler gununuz kutlu olsun.

Dunyanın en degerlı varlıkları olan sız ogretmenler! bugun, turk ogretmenının seref gunudur. ona olan saygıyı yenıleme, onun yucelıgını anma gunudur. boyle anlamlı bır gunde hepınızı sevgıyle, candan kutluyoruz.

Bır ulusun cagdas ulkeler duzeyıne erısebılmesı; egıtım ve ogretımın kalıtelı ve bılımsel yontemlerle yurutulmesı ıle ancak mumkun olabılır. ögretmenler gunun kutlu olsun.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.