FENERBAHÇE – SPARTAK MOSKOVA maçı canlı radyodan dinle 29.08.2012

FENERBAHÇE – SPARTAK MOSKOVA maçı canlı radyodan dinle 29.08.2012
FENERBAHÇE – SPARTAK MOSKOVA maçı canlı radyodan dinle 29.08.2012

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Rusya'nın Spartak Moskova takımıyla karşılaşıyor. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı Alman hakem Felix Brych yönetiyor. Brych'in yardımcılıklarını Mark Borsch ve Stefan Lupp yapacak. Markus Hacker'in dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Felix Zwayer ve Guido Winkmann...

FENERBAHÇE Mert, Gökhan, Yobo, Egemen, Hasan Ali, Selçuk, Mehmet Topal, Krasic, Mehmet Topuz, Kuyt, Sow

SPARTAK MOSKOVA Dykan, Insaurralde, K.Kombarov, Suchy, Makeev, De Zeeuw, McGeady, D.Kombarov Romulo, Ari, Emenike

STAT: Şükrü Saracoğlu SAAT: 21:45 HAKEM: Felix Brych (Almanya) YAYIN: D-Smart

6. dakika: GOL! Ari! Spartak Moskova ani hücuma çıktı. Sol tarafta McGeady'nin ortasında topla buluşan Ari topu ağlara gönderdi.

dakika 69 Fenerbahçe'nin golü Alex köşe vuruşunu kullandı ceza alanı Mehmet Topuz kafayı vurdu Sow dokundu ve top ağlarda...Skor 1-1 oldu...

Maçta son durum 1-1

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.