Galatasaray – Schalke 04 maçı ne zaman hangi kanalda Şampiyonlar Ligi maçı

Galatasaray – Schalke 04 maçı ne zaman hangi kanalda Şampiyonlar Ligi maçı
Galatasaray – Schalke 04 maçı ne zaman hangi kanalda Şampiyonlar Ligi maçı

Şampiyonlar Ligi maçı Galatasaray ne zaman oynayacak

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray ikinci turda Schalke 04 ile karşılaşacak.Galatasaray’ın rakibi İsviçre’nin Nyon kentinde düzenlenen kura çekimi ile Schalke 04 olarak belirlendi.Galatasaray, Almanya ekibi Schalke 04 ile eşleşti. Statü gereği ilk maç İstanbul’da Türk Telekom Arena’da oynanacak.
Galtasaray’ın Schalke 04 ile İlk maçı 12-13 ve 19-20 Şubatta belirlenen bir günde oynayacak, rövanş maçı ise ise 5-6 ve 12-13 Mart tarihlerinde oynanacak.Maçları Star TV CANLI OLARAK YAYINLAYACAK
İşte Şampiyonlar Ligi’nde son 16 eşleşmeleri

GALATASARAY – SCHALKE 04
Celtic – Juventus
Arsenal – Bayern Münih
S. Donetsk – B. Dortmund
AC Milan – Barcelona
Real Madrid – M. United
Valencia – PSG
Porto – Malaga

Statüye göre grup liderleri, bu turda ilk maçlarını deplasmanda oynayacak. Aynı gruptan çıkan veya aynı ülke federasyonuna bağlı ekipler birbirleriyle eşleşemeyecek. Çeyrek finale kalma mücadelesi anlamına gelen son 16, çift maçlı eleme usulüyle oynanacak. İlk maçlar 12-13 ve 19-20 Şubat, rövanş maçları ise 5-6 ve 12-13 Mart tarihlerinde oynanacak.

Çeyrek final kuraları, 15 Mart’ta çekilecek. Şampiyonlar Ligi’nin final maçıysa 25 Mayıs’ta İngiltere’de Wembley Stadı’nda oynanacak

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.