Hay adada tek başınayken davranışlarından sorumlu mudur

Hay adada tek başınayken davranışlarından sorumlu mudur
Hay adada tek başınayken davranışlarından sorumlu mudur konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Hay adada tek başınayken davranışlarından sorumlu mudur? Değerlendiriniz

Ödev cevabı kısaca : Hay, adada tek başına olduğunda davranışlarından sorumlu kabul edilebilir çünkü kendi ahlaki değerlerini ve düşünce kapasitesini geliştirerek doğru ile yanlışı ayırt etmeye başlamıştır.

Hay adada tek başına olduğunda davranışlarından sorumlu kabul edilebilir. Onun düşünme yetisi ve ahlaki değerleri, davranışlarını şekillendiren unsurlardır. Ayrıca, Hay'ın davranışları etrafındaki doğal dünyaya ve diğer canlılara etki yapabilir. Örneğin, ördek yumurtasını baykuş yuvasına koyması ve sonucunu gözlemlemesi, onun eylemlerinin sonuçlarını anladığını gösterir. Dolayısıyla, Hay adada tek başına olmasına rağmen davranışlarından sorumlu kabul edilebilir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.