Hz. Muhammed’in diğer insanlarla benzer ve farklı yönleri

Hz. Muhammed’in diğer insanlarla benzer ve farklı yönleri
Hz. Muhammed’in (s.a.v.) diğer insanlarla benzer ve farklı yönleri neler olabilir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Peygamberimizın diğer insanlara benzer özellikleri, uyuması, acıkması, ağlaması, ölmesi şeklindedir. Peygamberimiz  diğer insanlardan farklı özellikleri, vahiy alması, mucizeler göstermesi şeklindedir.

Peygamberimiz, numune-i imtisaldir. Rehber ve önder olarak kendisine iman ve ittiba edilen kişidir. Peygamberlere iman, imanın şartlarındandır.

Bu yazımızı okuyanlar aşağıdaki yazıları da okudular
1. Fussilet suresinin 6. ayetini bularak defterinize yazınız. Bu ayette ne anlatılmak istendiğini yazımızı okumak için tıklayınız
2. Hz. Muhammed’in (s.a.v.) “âlemlere rahmet” olarak gönderilmesinin anlamı nedir yazımızı okumak için tıklayınız
3. Genel ağ, Hz. Muhammed’in (s.a.v.) hayatını ve ahlakını anlatan eserler vb. kaynaklardan, Peygamber Efendimizin (s.a.v.) güzel ahlakı hakkında yazımızı okumak için tıklayınız
4. Bir Kur’an mealinden, Kâfirûn suresinin anlamı yazımızı okumak için tıklayınız

717
71
64
54
55
562
332
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum