İbrahim Hacıosmanoğlu Kimdir - Trabzonspor Başkanı

İbrahim Hacıosmanoğlu Kimdir - Trabzonspor Başkanı
Trabzonspor’da bugün başkanlık seçimleri yapıldı ve İbrahim Hacıosmanoğlu başkan seçildi. Bizler de İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir ne iş yapar, bu konuda kısaca bilgiler verelim.

İbrahim Hacıosmanoğlu

27 Şubat 2012 tarihinde TFF Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı seçimlerine adaylığını koyan İbrahim Hacıosmanoğlu 2005-2006 ve 2006-2007 sezonlarında Trabzonspor Kulübü başkan yardımcılığı görevini yerine getirmiştir.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Listesi Şu Şekilde :

Asil Üyeler: Ali Kemal Başaran, Yaşar Aşcıoğlu, Sebahattin Çakıroğlu, Murat Türköz, Ali Uzunay, Seyfettin Tayfun Kahyaoğlu, Köksal Güney, Abdi Serdar Üstünsalih, Mehmet Uğur Bozoğlu, Muhammet Kara, Engin Hacısalihoğlu, Onur İncehasan, Mehmet İrfan Çoşkun, Osman İlyas, Yedekler: Yakup Aslan, Erol İbrahimağaoğlu, Ahmet Emre Turan, Köksal Sadıklar, Ömer Demir, Çetin Kansız, Mehmet Terzi

6 bin 920 üyenin oy kullanma hakkının olduğu Trabzonspor başkanlık seçimlerinde, yaklaşık 4 bin 500 üye oy kullandı. Ve resmi sonuçlara göre İbrahim Hacıosmanoğlu ipi göğüslemeyi başardı.

Trabzonspor yeni Başkanı’nı seçti. Yeni Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu. İbrahim Hacıosmanoğlu nefes kesen bir mücadelenin ardından Başkanlık koltuğuna oturdu.

Seçimde 1567 oy toplayan Hacıosmanoğlu, rakipleri Muharrem Usta, Metin Atasoy, Emre Aksoy ve Hakan Kulaçoğlu’nu geride bırakarak Trabzonspor’un yeni başkanı oldu.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.