İdman tv canlı yayın izlemek için tıklayın! ( AZERBAYCAN Tv izle ) GS-JUVENTUS MAÇI

İdman tv canlı yayın izlemek için tıklayın! ( AZERBAYCAN Tv izle ) GS-JUVENTUS MAÇI
Bir çok maçı canlı olarak veren İDMAN tv canlı olarak izle 'yebilmeniz için bir sayfa hazırladık. Bu sayfada idman tv izle aramasına karşılık gelen bir internet yayını bulunmaktadır

Bir çok maçı canlı olarak veren Azerbaycan kanalı az tv canlı olarak izle 'yebilmeniz için bir sayfa hazırladık. Bu sayfada Az tv izle aramasına karşılık gelen bir internet yayını bulunmaktadır.

Gs maçı canlı yayın şifrezi izle..Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'la karşılaşacak Galatasaray'ın maçını yayınlayacak kanal belli oldu.Juventus Galatasaray maçı hangi kanalda? Bu Dev maçı şifresiz nasıl izleyebilirim ?

Al Jazeera Sport +7 tv izle - Juventus Gs maçı canlı yayın şifrezi izle..Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'la karşılaşacak Galatasaray'ın maçını yayınlayacak kanal belli oldu.Juventus Galatasaray maçı hangi kanalda? Bu Dev maçı şifresiz nasıl izleyebilirim ?

2 Ekim'de karşı karşıya gelecek Juventus- Galatasaray maçı saat 21.45'te D-SMART ekranlarından naklen yayınlanacak. Bu önemli mücadelenin hakemi Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Viktor Kassai. Kassai'nin yardımcılıklarını  György Ring ve Vencel Toth yapacak.

Juventus - Galatasaray | Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. Maç
Stat: Juventus Stadium
Tarih: 2 Ekim 2013 Çarşamba
Saat: 21:45
Yayın: Smart Spor | Smart Spor HD

MAÇI ŞİFRESİZ VEREN YABANCI KANALLAR?

İdman TV
5 GOLD (israel)
Al Jazeera Sport +7 / HD3
beIN Sport Max 5
C+ Liga Campeones 7
Italia 1
Sky Sport 1 (italy) / HD
Sky Sports *RED button
Smart Spor / HD

AZ TV İNTERNET YAYINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İdman TV Canlı izle - Online izlemek için tıklayınız

Az Tv - Canli Tv izlemek için tıklayınız

ZDF TV izle - ZDF Canlı Yayın izlemek için tıklayınız

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.