İSG Sınav Soruları ve Cevapları

İSG Sınav Soruları ve Cevapları
3 Aralık 2016 İş Sağlığı ve Güvenliği Sınavı (İSG) soru ve cevaplarını sitemizde yorumlarda tartışıyoruz. İş Sağlığı ve Güvenliği Soruları ve Cevapları Yorumlarını haberimizden okuyabilirsiniz.

2016-İSG (2. Dönem): Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarlarının Yayımlanması

3 Aralık 2016 tarihinde saat 09:30'da uygulanan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı 2.Dönem Sınavının 2016-İSG (2. Dönem) Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarlarına, 4 Aralık 2016 tarihinde saat 11:40'dan itibaren aşağıdaki bağlantıdan erişilebilecektir.

2016-İSG (2.Dönem) İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Soruları, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup, telif hakları ÖSYM'ye aittir. ÖSYM'nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamaz.

Adaylara saygıyla duyurulur.

İSG: İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı

İş sağlığı ve güvenliği, 'İSG' kanun, yönetmelik ve tebliğler ile çalışanların korunmasını sağlamaya yönelik inceleme ve uygulamalar bütünüdür. İşçilerin iş kazalarına uğramalarını önlemek amacı ile güvenli çalışma ortamını oluşturmak için alınması gereken tedbirler dizisine “İş Güvenliği” denir.

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.