Kurban Bayramı mesajları

Kurban Bayramı mesajları
Kurban bayramı mesajları konusundasınız. Bugün mübarek kurban bayramının 1. günü. Öncelikle tüm ziyaretçilerimizin kurban bayramını kutlarız.

Müslümanlar her bayramda olduğu gibi bu bayramda da gönülleri yeniden fethetmek için, sevdiklerine kurban bayramı mesajları yollayacaklar. Siz sevgili sitemiz takipçileri için birbirinden güzel Kurban bayramı mesajlarını sayfamıza ekledik.  Sevdiklerinize bu mübarek günde gönderebileceğiniz Kurban Bayramı mesajları için hepsini okuyabilir, uygun gördüğünüz Kurban Bayramı mesajını e-posta yoluyla ya da cep telefonunuzdan sms yoluyla sevdiklerinize yollayabilirsiniz. İşte Kurban Bayramı Mesajları :

Bayram mesajları , Kurban Bayramı mesajları , Kurban Bayramı SMS mesajları, En güzel anlamlı Kurban Bayramı mesajları

 -Allahın rahmeti üzerine olsun. Sana gelen her iyilik Allah’tandır, bütün kötülükler nefsindendir. Mekanın cennet, yuvan huzurlu, kalbin Allah ile dolu bayramın mübarek olsun.

-Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyoruz.

-Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki duaların kabul, Kurban Bayramın mübarek olsun…

-Bu mutlu günde, güzel insanlara, özel insanlara, hani vazgeçemediklerimize, sevgilerimizi, saygılarımızı, dualarımızı gönderiyoruz. Her gününüz bir bayram olsun..

-Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.

Mübarek Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Bayram tüm insanlığa hayırlı olsun! 

Kurban Bayramı’nın milletimizin diriliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını dileriz. 

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun! Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun

Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin…

Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, mutlu, umutlu, bereketli bir bayram dileriz.

Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Bayramınız mübarek olsun!

İslamın nurlu güneşi kalbine dolsun, makamın cennet hz. Muhammed komşun olsun, günlerin mutluluk, gönlün saadetle dolsun bayramın mubarek olsun.

Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm.Bayramın mübarek olsun.

Gülerek geldi Mübarek Kurban Bayramı, Şimdi Ellerim Havada Dua Ediyorum Yaradanıma Bu Mübarek Kurban Bayramında herkes Mutlu Olur inşallah Dualarım ALLAH ıma..

Zamana ve mekana sığmayan bir bereketle bereketlenmek ve bağışlanmıs olmanın o şerefli makamına erişmiş olmak temennisiyle Bayramınız mübarek olsun.

En güzel Anıları birlikte paylaşmak dileği ile en güzel hatıraları bu bayramda tazelemek dileği ile mübarek Kurban bayramınızı kutlarız.

Kurban Bayramınızın da böyle bir neşeyle gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle. İyi bayramlar!

Son zamanlarda Birlikte Aynı Sofrada yer Almasak da Bayramda yanınızda Olacağız Mutlaka.. Kurban Bayramınız Mübarek Olsun.

Evinize Gül Kokusu Essin Kalplerinize ALLAH iyilik versin Bu bayramdada Elerimiz herzamanki gibi Mutlulukla Birleşsin. Kurban bayramınızı Kutlarım

Bizi yaratan ALLAH a şükürler Olsun, Bütün müslümanlara Hayırlı Olsun, Kurban Bayramınız Mübarek Olsun.

Kalplerde Sevgi Olsun Gözlerimiz ışık Dolsun Kurban Bayramınız Kutlu Olsun

Bayramların En güzeli ve Hayırlısını Diliyorum Size Kurban Bayaramınız Mübarek Olsun. 

Bu Mübarek Bayramda Kalplerinizde Barış Gözlerinizde Umut Etrafınızda Sevgi olsun Kurban Bayramınız Mübarek Olsun.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.