Manchester United Galatasaray Maçı Az Tv’de!

Manchester United Galatasaray Maçı Az Tv’de!
Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United ile yapacağı ilk maç 19 Eylül Çarşamba günü D-Smart digital platformundan canlı yayınlanacak. Turksat kullanıcıları ulusal kanallarda yayınlanmayan bu maçı Azerbaycan kanalı olan Az Tv’den izleyebilece

Yıllardır Şampiyonlar Ligi maçlarını Salı ve Çarşamba günleri Star Tv’den izleyen Türk halkı, artık Çarşamba gününe denk gelen Şampiyonlar Ligi maçlarını izleyemeyecek. Çünkü bu güne denk gelen yayınlar ücretli bir digital platform olan D-Smart’tan yayınlanacak.

Manchester United maçı Star Tv’de yok! 

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk rakibi olan Manchester United takımıyla yapacağı ilk maç çarşamba gününe denk geldiği için Star Tv maç yayını yapamayacak. Taraftarlarda bu maçı Turksat üzerinden izlemek için salı günü yayınlanan maçları bekleyecek.

Turksat’ta Alternatif Kanal Az Tv

Bu gelişmeler ışığında taraftarlar da farklı alternatifler bulmaya çalışırken imdada Az Tv yetişti. Azerbaycan kanalı olan Az Tv 19 Eylül Çarşamba akşamı 21.45′te yayınlanacak olan Manchester United Galatasaray maçını canlı yayınlayacak.

Turksat üzerinden de yayın yapan Az Tv’nin maç yayını sırasında ‘biss şifreleme’ yapması bekleniyor. Az Tv’de yayın olmaması durumunda aynı frekanstan yayın yapan İdman Tv’den maç canlı yayınlanacak. Uydu alıcısında Az Tv kanalı olmayanlar için frekans bilgileri şu şekilde:

Kanal: Az Tv – İdman Tv
Uydu: Turksat 3A
Frekans: 10965 – 12800
Polarizasyon: H – Yatay
FEC: 5/6

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.