ÖYP Başvuru İşlemleri 2013-14 ÖYP Başvuru Klavuzu Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı

ÖYP Başvuru İşlemleri  2013-14 ÖYP Başvuru Klavuzu Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Başvuruları başladı - ÖYP başvuru kılavuzu indir! Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) için araştırma görevlisi kadrolarına başvuru ve tercih işlemleri başladı

ÖYP Başvuruları başladı - ÖYP başvuru kılavuzu indir! ÖYP başvuru kılavuzu TIKLA indir haberi, ÖYP başvuru kılavuzu indirme linki, ÖYP başvurusu kılavuzu tıkla hemen indir, ÖYP başvuru kılavuzu, Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) için araştırma görevlisi kadrolarına başvuru ve tercih işlemleri başladı.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), öğretim üyesi yetiştirilmesi amacıyla kurulun uygun gördüğü yükseköğretim kurumlarında açılan Öğretim Üyesi Yetiştirme Programlarına (ÖYP) alınacak araştırma görevlisi kadrolarını ilan etti.

Türkiye genelinde çeşitli üniversitelerden ÖYP için bin 222 kadro ilan edildi. İlan edilen üniversite kadroları ile kadro sayılarına YÖK'ün internet sitesinden ulaşılabilecek.

Söz konusu ÖYP kadrolarına başvuruda bulunmak isteyenler için başvuru ve tercih işlemleri için bugün başlayan süre, 30 Ekim 2013 tarihinde sona erecek. Başvuru ve tercih işlemleri YÖK'ün internet sitesi üzerinden yapılacak.

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.