Psikoloji, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ÖYP Başvuruları

Psikoloji, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ÖYP Başvuruları
Psikoloji, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık alanlarında alan sınavına katılanların ÖYP tercihleri alınacaktır. Tercihler 6-8 Ekim arasında yapılabilecektir.

“Öğretim Üyesi Yetiştirme Programına İlişkin Usul Ve Esaslar” uyarınca, Yükseköğretim Kurumlarımızın araştırma görevlisi kadrolarına yerleştirme yapılacaktır.

Başkanlığımızca 08-09-10/09/2015 tarihlerinde Felsefe, Psikoloji, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık alanlarında yapılan Alan Sınavına katılan adaylar, söz konusu yerleştirme işlemi için tercih yapabileceklerdir. ​

Tercih işlemleri 06/10/2015 – 08/10/2015 (Saat 17:30’a kadar) tarihleri arasında Başkanlığımız resmi internet sitesi üzerinden e-Devlet şifresi kullanılarak yapılacaktır.

Genel Şartlar için tıklayınız

Açıklamalar için tıklayınız

Başvuru yapılacak kadro ilanları için tıklayınız

Tercih işlemleri için tıklayınız

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.