Ramazan ayı özel aktüel ürün erzak kolileri

Ramazan ayı özel aktüel ürün erzak kolileri
Ramazan ayının yaklaşması ile marketler kolilerini hazırladı. Hem fiyat hem de ürün zenginliği ile rakiplerinin bir adım önüne geçmeyi hedefleyen markalar, indirim çekleri de veriyor.

RAMAZAN KOLİSİNDE BOL SEÇENEK VAR

RAMAZAN ayına özel olarak birçok market, kolileri ve hediye çekleri seçenekleri ile dikkat çekiyor.

Migros’ta, 3 farklı seçenekte ‘Ramazan Kolileri’ var. 13, 22 ve 30 adet ürünün bulunduğu üç değişik koli seçeneğinin yanı sıra indirim çekleri de var. Migros, ramazan kolisi alanlara yüzde 48’e varan tasarruf sağladığını, kolilerin başlangıç fiyatının ise 29.90 TL olduğunu açıkladı. Diğer koliler ise 49.90 TL ve 74.90 TL.

CarrefourSA, bu yıl ramazanda tüketicilere dört farklı ramazan kolisi sundu. Ayrıca, 100 TL’lik ‘Hediye Kart’ uygulaması da bulunuyor. Kolilerde yüzde 50’ye varan indirim var. Ramazan kolilerinde 13, 22, 24 ve 30 farklı ürün içeren seçenekler bulunuyor. Fiyatları ise 29.90, 59.90, 69.90 ve 99.90 TL.

Bizim Toptan’da ramazan paketleri, hediye çekleri ve Kızılay’a bağış olanakları var. 12, 18 ve 23 ürün çeşidinin yer aldığı paketlerin fiyatlar ise 44.90, 69.90 ve 99.90 TL’den oluşuyor.

Şok Market de ramazan erzak paketi ve Şok kartlarını satışa sundu. Koli içinde 19 çeşit ürün yer alıyor. Ramazan kolisinin satış fiyatı 49.90 TL. Şok hediye kartlarının limiti de 25 TL.

ŞOK RAMAZAN ERZAK KOLİ FİYATI

ŞOK marketlerde geçtiğimiz hafta başlayan Ramazana özel erzak paketleri 49,90 liradan satışa sunulmaya başladı. Ramazan erzak paketi içerisinde 18 farklı aktüel ürün yer alırken birçok ŞOK market şubesinde koliler hazır şekilde istiflenmeye ve müşterilere satışa hazır hale getirildi. Bereket dolu bir Ramazan için ŞOK yeter de artar başlığı ile Ramazan ayına özel erzak paketi sunuluyor.

Bizim Vatan 830 gr domates salçası, Deren markasının 500 gr Filiz çayı, Evin markasına ait 1 lt ayçiçek yağı, 1 kg Piyale un, Piyale markasına ait 150 gr kakaolu puding, Piyale ezogelin çorba, Piyale mercimek çorba, 2 adet Piyale markasına ait burgu makarna, Boltane çilek reçeli, Anadolu mutfağı markasına ait 1 kg pilavlık pirinç, Anadolu mutfağı 1 kg kırmızı mercimek, Anadolu mutfağı markalı bir diğer aktüel ürün 1 kg pilavlık bulgur, Anadolu mutfağı 750 g tuz, Yemeneli Türk kahvesi, Altınküp küp şeker, Ülker pötibör bisküvi, Çamlıca 1 lt gazoz, Marmara Birlik 400 gr siyah zeytin ŞOK erzak paketi içerisinde yer almaktadır. Ayrıca ŞOK marketlere ait 25 TL hediye kartı da satışa sunuldu.

BİM RAMAZAN ÖZEL KOLİ FİYATI

Ramazanın güzelliği, paylaşmanın bereketi başlığı ile yayınlanan BİM Ramazan özel aktüel ürün broşüründe 50 TL ve 100 TL çeşitleri olan hediye kartlarını görmekteyiz. Şu ana kadar BİM marketler Ramazan erzak kolisi ile ilgili bir afiş veya katalog yayınlamadı. İlerleyen günlerde yayınlarsa sizlerle paylaşırız.

BİM marketlerden 50 liralık ve 100 liralık hediye kartlar satın alınarak ihtiyaç sahiplerine, sevdiklerinize verilebilmektedir. Kartlar tüm mağazalarda geçerli olup kart bakiyesi nakit paraya çevrilememektedir. Kartlar birden fazla kullanılarak bakiye bitirebilir. Örneğin bir alışverişte 20 lira diğer alışverişte 30 lira harcama yapılabilir. BİM aktüel hediye kartlar 1 yıl geçerliliğe sahiptir.

A101 RAMAZAN ÖZEL KOLİ FİYATI

25 TL hediye çeki, 25 TL hediye kartı ve Ramazan Kolisi ile ihtiyaç sahiplerinin yüzü güldürülebilir. A101 marketlerden satın alınacak 25 TL ve katları hediye çekleri ihtiyacı olanlara verilerek A101 market şubelerinden istediklerini almaları sağlanabilmektedir. Aktüel ürün satışı yapan marketlerin Ramazan kolisi dışında hediye kart satışı yapmaları bize göre daha faydalı olacaktır.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.