YGS Giriş Belgesinin çıktısı nasıl olmalıdır

YGS Giriş Belgesinin çıktısı nasıl olmalıdır
YGS giriş belgesi çıktısı alma ÖSYM son dakika uyarısı yapıldı. YGS'ye girecek olan adayların YGS giriş belgesi çıktısı almak için ais.osym.gov.tr'ye erişimleri sürüyor.
ÖSYM, 2017 sınav takvimini internet sitesinden duyurdu. Buna göre, binlerce öğrencinin iyi bir üniversiteye girebilmek için heyecanla beklediği Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) 12 Mart’ta yapılacak. Sonuçları ise 28 Mart’ta açıklanacak. 12 Mart'ta YGS'ye girecek olan adayların YGS giriş belgesi çıktısı almak için ais.osym.gov.tr'ye erişimleri sürüyor.

ÖSYM RESMİ İNTERNET SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

YGS SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI

2017 YGS: Sınava Giriş Belgelerinin Edinilmesi
12 Mart 2017 tarihinde saat 10.00’da uygulanacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavına (YGS) başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemi tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden edineceklerdir.
Bina girişinde yoğunluğa yol açılmaması için adayların çanta ve benzeri eşyalarını sınava girecekleri binalara getirmemeleri, sınava metal aksesuar içermeyen sade bir kıyafetle gelmeleri ve sınavdan en az 1 saat önce sınavın yapılacağı bina önünde hazır bulunmalarısınav salonlarına zamanında alınabilmeleri açısından son derece önemlidir.
DİKKAT! Sınavın başlama saatinden 15 dakika önce adayların sınav binalarına alınma işlemleri tamamlanacaktır. Adaylar, saat 09.45’ten sonra sınav binalarına alınmayacaklardır.

YGS SINAV GİRİŞ BELGESİ ÇIKTISI NASIL OLMALI

YGS 2017 adayları için YGS giriş belgesi çıktısı alma konusunda dikkat edilmesi gerekenleri sizler için derledik.
Adaylar, internetten edinecekleri belgelerinin renkli ya da siyah-beyaz çıktılarını sınav günü yanlarında bulundurmak zorunda olacak. YGS sınav giriş belgesinin renkli yada siyah beyaz olması bir sorun değil.

YGS GİRİŞ BELGESİ ÇIKTISININ ÜZERİNE SAKIN BİR ŞEY YAZMAYIN!

Belgenin ön ve arka yüzünde ÖSYM'nin belirlediği bilgiler dışında herhangi bir yazı, resim ve işaret bulunmayacak.
Sınava giriş belgesini fotoğraf görünür bir şekilde yanında bulundurmayan adaylar, sınava alınmayacak. Kişisel bilgileri okunmayan, fotoğrafta tanınmayan adayların YGS girişlerine izin verilmiyor. Öte yandan, YGS giriş belgesi çıktısı zedelenmiş adaylar içinde aynı durum geçerli.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.