YÖK Atlas Giriş LYS Net Hesaplama Kaç Nete Kaç Puan Gelir?

YÖK Atlas Giriş LYS Net Hesaplama Kaç Nete Kaç Puan Gelir?
LYS'nin ardından öğrenciler artık üniversite tercihlerini yapmak için sonuçların açıklanmasını bekliyor.

 Resmi sonuçlar duyurulmadan önce ise öğrenciler tahmini puanlarını hesaplamak için çeşitli aplikasyonlara başvuruyor ve taban tavan puanları kontrol ediyorlar. Peki YÖK Atlas Girişi nasıl yapılıyor? LYS Net hesaplama ve kaç nete kaç puan gelir sorusunun cevabı haberimizde;

LYS'nin ardından öğrenciler artık üniversite tercihlerini yapmak için sonuçların açıklanmasını bekliyor. Resmi sonuçlar duyurulmadan önce ise öğrenciler tahmini puanlarını hesaplamak için çeşitli aplikasyonlara başvuruyor ve taban tavan puanları kontrol ediyorlar. Peki YÖK Atlas Girişi nasıl yapılıyor? LYS Net hesaplama ve kaç nete kaç puan gelir sorusunun cevabı haberimizde. Üniversitelere hazırlanan öğrenciler artık nefes aldılar. Bugün gerçekleşen son oturumla beraber 2016 üniversite sınavları da son buldu ve öğrenciler artık gidecekleri üniversiteleri belirleyecek olan puanlarının açıklanması için bekliyorlar.

YÖK ATLAS SİHİRBAZI

YÖK tarafından binlerce öğrencinin hizmetine sağlanan YÖK Atlas programı, Yüksek Öğretim kurumu tarafından kamuoyu ile paylaşıldı. Üniversitelere giriş amacıyla binlerce öğrenci LYS testlerinde ter döktü ve LYS maratonu bitti. Sınavların tamamlanmasının ardından adaylar sınav sorularını araştırmaya başladılar.

SINAV SORU VE CEVAPLARI PAYLAŞILIYOR

ÖSYM tarafından sınav soru ve cevaplarının paylaşılmasının ardından adaylar kaba taslak hesapladıkları doğru ve yanlış miktarlarına göre göre kaç puan aldıklarını hesaplamak için çalışmaya başladız.

Üniversitelere girişe yönelik LYS sınavlarında mücadele eden adaylar şimdide netlerine göre aldıkları puanları ve bu puanlarla hangi bölümleri kazanabileceklerini merak ediyorlar.

YÖK Atlas Programı Nasıl Kullanılır?

Atlas aplikasyonunda Üniversite taban puanları, yüzdelik dilimleri gibi evvelki yıllara ait gerçek veriler yer alıyor. Atlas Uygulaması, adaylarının, üniversite ve meslek seçimi yaparken daha mantıklı ve doğru tercihler yapabilmesini sağlamak için kuruldu.

Atlas, LYS, Önlisans ve LYS puan hesaplamalarını daha evvelki dönemlerde yapılan sınavlara ve ÖSYM verilerine göre hesaplama yapabiliyor.

YÖK ATLAS PROGRAMI İÇİN TIKLA

LYS NET HESAPLAMA İÇİN  TIKLA

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.