YÖK’ten Akademik Arama Sistemi

YÖK’ten Akademik Arama Sistemi
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından hazırlanan,

Türk yükseköğretiminde görev yapan akademisyenlere ait kişisel akademik bilgilerin ve bilimsel / akademik faaliyet çıktılarının tek bir noktadan elektronik ortamda erişilebilme imkanın sunulacağı “YÖKAKADEMİK” (YÜKSEKÖĞRETİM AKADEMİK ARAMA) sistemi, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç’ın da katılacağı tanıtım toplantısı ile saat 11.00’da hizmete açılacak.

Yükseköğretim kurulu başkanı Yekta Saraç’ın da katılacağı bu tören ile hizmete açılacak olan YÖK Akademik Arama Sistemi ile bu sayede Yükseköğretim kurulunda görev yapmakta olan akademisyenlerin bilimsel ve akademik faaliyetlerinin olduğu raporlara kolay bir şekilde erişebilmeleri sağlanmış olacak.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.