12 Ocak 2014 Ehliyet Sınavı Giriş Yerleri Açıklandı mı?

12 Ocak 2014 Ehliyet Sınavı Giriş Yerleri Açıklandı mı?
12 Ocak 2014 Ehliyet Sınavı Giriş Yerleri Açıklandı mı?

12 Ocak 2014 Ehliyet Sınav Yerlerini öğrenmek için tıklayınız.

Adaylar, sınava gelirken yanında fotoğraflı ve çift mühürlü sınav giriş belgesi, nüfus cüzdanı yanlarında getirmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde sınava alınmayacaktır. Geçerli kimlik belgesi ve sınav giriş belgesinin görevli personele ibraz edilmemesi halinde adayların sınavları geçersiz sayılacaktır.

12 Ocak Ehliyet Sınav Yerleri Ne Zaman Açıklanacak

12 Ocak Ehliyet Sınavı Yerleri açıklandı.

Ehliyet Sınavı Giriş Belgesi; fotoğraflı olup söz konusu belgede sürücü adayının kimlik bilgileri ve sınava gireceği adres, salon bilgileri yer almaktadır. Salon bilgilerinde adayın sınava gireceği sınav bölgesi, bina, salon, sıra ve adres bilgileri yer alır. Adaylar sadece fotoğraflı sınav giriş belgesinde belirtilen sınav bölgesinde, binada, salonda ve sırada sınava girecektir.

12 Ocak Ehliyet Sınav Yerlerini öğrenmek için tıklayınız.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.