24 Mart 2012 SRC Sınav Soruları ve Cevapları

24 Mart 2012 SRC Sınav Soruları ve Cevapları
24 Mart 2012 SRC Sınav Soruları ve Cevapları

24 MART 2012 SINAV YERLERİ BELLİ OLMUŞTUR.
E-DEVLET şifresi olan kursiyerler sınava girecek olan kursiyerler, sınav giriş belgeleri http://www.turkiye.gov.tr  adresinden e-devlet şifreleri ile veya sertifikalarını aldıkları kurlar aracılığıyla http://kamu.turkiye.gov.tr adresinden temin edebilirler.

24 Mart 2012 Cumartesi günü saat 11.00' de yapılacak olan Src Belgesi Mesleki Yeterlilik Sınavı için eğitimini tamamlayan adayların sınav başvuruları 8 Şubat 2012 - 17 Şubat 2012 tarihleri arasındadır. Bu tarihler arasında bankaya 60 TL. sınav harcı yatırarak sınav başvurularını gerçekleştirebilirler.

Sınava giriş belgeleri : Sınava girecek olan kursiyerler, sınav giriş belgeleri http://www.turkiye.gov.tr  adresinden e-devlet şifreleri ile veya sertifikalarını aldıkları kurlar aracılığıyla http://kamu.turkiye.gov.tr adresinden temin edebilirler. Adaylara ayrıca posta ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. Adaylar, sınava gelirken sınav giriş belgeleri ile resimli kimlik belgelerini (nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport) yanlarında bulundurmak zorundadır. Söz konusu belgeleri ibraz etmeyenler sınava giremezler. Sınav giriş belgeleri mutlaka renkli çıktı alınması gerekmektedir.

Not: Sınava giderken sınav giriş belgesi, kimlik, kurşun kalem ve silgi mutlaka yanınızda bulundurunuz.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
18 Yorum