29 Haziran 2013 Ehliyet Sınavı B Sınıfı Soruları Cevapları - Sonuçları - MEB

29 Haziran 2013 Ehliyet Sınavı B Sınıfı Soruları Cevapları - Sonuçları - MEB
29 Haziran 2013 Ehliyet Sınavı B Sınıfı Soruları Cevapları - Sonuçları - MEB

Ehliyet sınav soruları ve cevapları ne zaman yayınlanacak? 29 Haziran 2013 Cumartesi  Ehliyet sınav soruları ve cevapları yayınlandığında sitemizde yer alacaktır.

Ehliyetda adaylara ilk yardım, motor ve trafik alanlarında sorular sorulmuştur. Sorulan sorularda en az 70 puan almak zorunludur. Yazılı sınavlardan 70 puan adalan sürcü adayları direksiyon sınavına tabi tutulacaktır.

Binlerce sürücü adayının trafiğe çıkabilmek için girdiği ehliyet sınavı bugün gerçekleştirildi. Sınavın soru ve cevaplarına açıklandığı anda sitemizden ulaşabilirsiniz. Sınavın sorular, Milli Eğitim Bakanlığı sınav merkezi tarafından online olacak açıklanacak ve sitemizde yer alacaktır. MEB 29 Haziran ehliyet sınav soruları ve cevapları sınavdan sonra 3 gün içerinde yayınlanacaktır.

Ehliyet Sınav Sonuçları Milli Eğitim Bakanılığı MEB tarafından 9 Temmuz 2013 tarihinde yayınlanacaktır. Sınv soru ve cevaplarının ise 1-2 Temmuz günü açıklanması beklenmektedir.

Ehliyet Soruları henüz yayınlanmamıştır.

29 Haziran 2013 Ehliyet Sınavı Cevap Anahtarı (A1-A2 ve B Sınıfı) için tıklayınız

29 Haziran 2013 Ehliyet Sınavı Cevap Anahtarı (C - D ve E Sınıfı) için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.