5 Mart YÖKDİL Sınav Soru ve Cevapları

5 Mart YÖKDİL Sınav Soru ve Cevapları
Anadolu Üniversitesi tarafından 5 Mart Pazar günü yapılan YÖKDİL sınavı tamamlandı
YÖK'ün bu yıl ilk kez ÖSYM'ye değil Anadolu Üniversitesine yaptırdığı YÖKDİL sınavı bugün saat 9:30'da 30 merkezde gerçekleştirildi.
 
Adaylara, çoktan seçmeli ve 5 (beş) cevap şıklı 80 (seksen) adet soru soruldu. 180 (yüz seksen) dakika süren sınav, 12:30'da sona erdi.
 
Sınav soru ve cevapları açıklandığı anda sitemize eklenecektir.
 
Sınavla ilgili yorumlarınızı sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.
 
YÖKDİL ÖRNEK SORULAR İÇİN TIKLAYINIZ.
 
YÖKDİL ÖRNEK SORULAR-2 İÇİN TIKLAYINIZ.

YÖKDİL SINAV YORUMLARI

Sınava giren adaylar, YÖK sınav yorumlarını sosyal medya hesaplarından ve forumlardan yapıyor. İşte, YÖKDİL sınav yorumlarından bazıları!
 
Alper Kadir BALKIS‏ @kadirbalkis
Ingilizceyi iyi bileni ayiramayan yds ye oranla daha adil bir sınavdı. #yökdil
 
Emre Cıbır‏ @emrecibir2010
Liseden başlayarak girdiğim tüm denemeler ve sınavlar dahil şu ana kadar gördüğüm en kolay sınavdı.(sosyal bilimler) #yökdil
 
Mevlut Gurbuz‏ @Mevlut_Gurbuz 32 dk.32 dakika önce
Çalışsam 75 liraya, çalışmasam sınavın kolay olmasına üzülüyorm​, her halükarda zarardaym ama pişman değilim yine olsa yine girerim

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.