Aile bireylerinizin sağlık kurumlarında karşılaştıkları olumlu ve olumsuz davranışlar

Aile bireylerinizin sağlık kurumlarında karşılaştıkları olumlu ve olumsuz davranışlar
Aile bireylerinizin sağlık kurumlarında karşılaştıkları olumlu ve olumsuz davranışlar nelerdir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Dünya da bulunan bütün sağlık kuruluşlarının uyması gereken belli yönergeler ve durumlar vardır. Sağlık kuruluşlarının bu yörüngelere uyması genellikle iyi ve olumlu sonuçlar getirirken bazen olumsuz olaylar ile de karşılaşabiliyoruz. Sağlık kuruluşlarında nadir de olsa ellerinde olan imkanı kullanamayıp hastayı mağdur edebilirken bazen de ellerinde olmayan durumlardan mecburi oldukları için hastaya olumsuz davranışlarda bulunabiliyor.

Ama genelde bu kuruluşlar her zaman hastanın iyiliğini ve refahını düşünerek yardım etmeyi amaçlıyor. Ve amacına ulaşıp hastalara doğru tedavileri ve teşhislerinde yardımcı oluyor. Kimi zaman maddi desteği sağlamak için çeşitli yerlere başvurabiliyor bu kuruluşlar. Ve sağlığınıza kavuşmanız için canı içten çalışmalar yapıyorlar. Tabi olumsuz davranışlar ile de karşılaşılabiliyor kaba ve kibirli sağlık personelleri olabiliyor. Bilgi almak için saatlerce beklemek ve kalabalığa maruz kalmak gibi olumsuzluklar ile de karşılaşabiliyoruz.

Olumsuz davranışlar

- Çok fazla ses kirliliği oluşur.
- Fazla hasta olduğu için Doktorlar pek ilgi gösteremeyebilir.
- Bazı sağlık personelleri hastalara şiddet uygulayabilir.

Olumlu davranışlar

- Her zaman naziktirler.
- Her türlü fedakarlığı yaparlar.
- Yaşlılara ve hamilelere öncelik verilmesi iyi bir şeydir.

Kaynak:Eğitim Sistem

2
0
0
0
0
2
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.