Badem kurusu nasıl bir renk

Badem kurusu nasıl bir renk
Badem kurusu nasıl bir renk, badem kurusu rengi nedir, Sarı renk badem kurusuna yakın mı? Badem kurusu hangi renklerin karışımı ile elde edilir?
Alt tonlarında sarı olan, boyanın işleniş biçimi ile kahverengi ile daha çok özdeşleşmiş bir renktir. Ana renkler kategorisinde bulunmaz. Bir kaç farklı rengin bir araya gelmesi ile ortaya çıkar. Ton aralığına bakıldığında en çok kurutulmuş badem rengini andırdığı için bu ismi almıştır. Badem kurusu rengi genellikle tuvalet-banyo ve bahçe dekorasyonlarında tercih edilir.

BADEM KURUSU RENGİ NEDİR?

Bu renk, renk skalası incelendiğinde en çok kurutulmuş badem rengini andırdığı için bu ismi almıştır. Badem kurusu genellikle ev dekorasyonunda kullanılıyor.

İŞTE BADEM KURUSU RENGİ

badem-kurusu-rengi.jpg

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.