Bağımsız bir vatanımız olmasa neler yaşardık

Bağımsız bir vatanımız olmasa neler yaşardık
Bağımsız bir vatanımız olmasa neler yaşardık bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Bağımsız olmasaydık başka devletlerin emri altında yaşardık kendimize ait hiçbir şeyimiz olmazdı biz olmazdık, dinimizi inancımızı tam olarak yaşayamazdık.

Bağımsız bir vatanın olması, huzur, barış, güven, adalet, merhamet, hoşgörü içinde yaşamak anlamına gelmektedir. Din özgürlüğüne sahip olmak, vatan topraklarında huzurlu olmak bağımsız olmakla mümkündür. Bağımsız bir vatanın olması düşman tasallutu ve zulmü altında inim inim inlemek anlamına gelmektedir.

Bağımsız bir vatan olmasa insanların yatacak yeri olmaz. Vatandaş olarak yaşamanın da bir anlamı olmaz. Dini bir özgürlük sağlamak ve hukuka dayalı adil bir hayat yaşamak için vatanın olması gerekir. Vatan sevgisi de imandandır. Vatanını kaybeden imanını da kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalmaktadır. Vatana sahip çıkmak ve onu her şartta korumak gerekir.

Kaynak:Eğitim Sistem

714
229
713
35
111
109
138
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum