Duygusal Sözler, En Duygusal Mesajlar

Duygusal Sözler, En Duygusal Mesajlar
Duygusal sözler, duygusal mesajlar, duygu yüklü sözler, duygu yüklü mesajlar, en duygusal mesajlar, en duygusal aşk mesajları, vb. aramaların cevabını bu sayfamızda bulabilirsiniz...

Dostlarınızla, arkadaşlarınızla yada sevgilinizle birlikteyken dile getirebileceğiniz, üzerinde konuşabileceğiniz, sosyal medyada arkadaşlarınızla veya sevgilinizle paylaşabileceğiniz, yada arkadaşlarınıza ya da sevgilinize sms olarak gönderebileceğiniz, duygusal içerikli sözler veya mesajlar arıyorsanız, aşağıdaki sözler işinizi görebilir...

İşte Duygusal Sözler ve Mesajlar

En son eklenen sözler, sayfanın en altında...
1 İki Karşılıklı Yanan Mumun Savaşı Gibiyiz Seninle, Kaybeden Yada Kazanan Olmayacak! Söndüremiyoruz Birbirimizi! Ve Beraber Eriyip Gidiyoruz..
2 Sevgiyi koydum kum saatinin dolu dizgin akıp giden kumlarının her bir zerresine. Çünkü bir tek sevgi var elimizde; bunca yıldan damıtılıp gelen. Yine bir tek o kalacak, yaşanacak yıllarından geriye. Bir tek sevgi olacak bunca telaştan artakalan. Ötesi yalan.
3 İçine rastgele atılmış eşyalardan oluşan çantadaki telefonu, tek eliyle ve bakmadan bulabilen o muhteşem kişiye “kadın” denir!
4 Anlık yaşıyoruz bir yerde, hemencecik gönülden seviyoruz ! “Anlık da olsa sevmek güzel de, Yoksa kendimizi mi kandırıyoruz.
5 ‎Altı milyar insαnın içinden yalnızca birini seversin. Sonra onun sevilmeye layık olmadığını anlarsın, Bütün dünyayı suçlarsın.
6 Erkek adam ağlamaz denir ya, sakın inanma ! Unutma ki, erkek adam ağlamayan değil, bir kadını ağlatmayandır aslında.
7 Seven değil sevmeyi bilmeyen bilir ‘seviyorum’ demeyi. “Seven ise gerek duymaz buna, Çünkü o sevdiğinin gözünden anlar herşeyi.
8 Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın, her baş ağrılı bir kadının arkasında kesinlikle bir erkek vardır.
9 Hayat ne kadar güzel olurdu; İnsan hem ‘aşık’, hem de ‘sadık’ olmayı becerebilseydi.
10 KuIakIarım duymak istiyor, bugün haIa, o güzeI sesini hayat sensiz geçmiyor! İstiyorum artık sevgini!
11 Sen ve sevgim, süresiz bir ayrılık ızdıraplar, işkenceIer bu “sensizlik” o güIen yüz, o gamzeIer, siyah gözIer daha neIer şarkıda sen, şiirde sen, bestede sen, veIhasıI sen şen şen!
12 Seni seviyorum demeyi özIedim, kahirIanıp içimi dökmeyi, küsüp küsüp barışmamızı özIedim seni kıskandığım günIeri, hayaIIerimin suItanını özIedim!
13 Hayatımda biri yok, Birinde hayatım var” diyebilmektir aşk.
14 ÖzIedim uzakIarda bensiz hayatı kabuIIenmiş vefasızı özIedim, haykırışımı duymayan, sevgimi beIkide hissetmeyen kaIpsizi özIedim!
15 GeI artık geIde bitsin bu acıbirazda gözIerinIe sev beni, elin dokunsun elime tenin tenime ben hayaI değiIim gerçeğim etimIe canımIa de geIde bu can senin artık de geIde nefes aIayım yaşadığımı hissedeyim bende
16 GeceIer çığIığımı duymuyor yorgun düşüyorum sabaha gözIerim gözIlerini arıyor, esir oluyorum hasretine yine çaresiz, uykusuz, mutsuzum en önemIisi birtanem sensizim.
17 Seni düşünmeden aIdığım soIukIarı saymıyorum nefesten, seni içine sığdıramadığım damIaIarı saymıyorum gözyaşından, saymıyorum tebessümden sensiz kahkahaIarımı.
18 Bak yine soIdu güneş, yine akşam oIuyor ömrümün kadehine sensiz bir gün doIuyor sen yoksun diye inan dertIiyim kederliyim, geImezsen kahroIurum, yıkıIırım sevgiIim tadın sinmiş suyuna, taşına toprağına, bu şehirde ne varsa sana benziyor
19 Dostu yok geceIerin geceIer çok uzun, geceIer bir ömür ömür dediğin bir tutam ümit, ümidi yok yarınIarın tıpkı senin yokluğun gibi ve ben biraz daha sana hasret
20 Seni sensiz, senden uzakta yaşamak ne zormuş.
21 Deniz sesimi duyar mı dağlar dinler mi anlatsam seni? Hüzünlüyüm desem çare olurmu gökyüzü salar mı bulutları peşine, ilgilenirmi rüzgar yardım eder mi seni bulmama
22 Birgün, bir rüzgar eserse oralara.. Benim sana olan sevgimi fısıldarsa kulağına, unutma! Sende bana bir tutam sevgi yolla..
23 Nerede aşk varsa, orada mutlaka bir de yalnız biri vardır.
24 Kadınlar beğenince değil, güvenince aşık olur.
25 Nasıl bir devirse artık; “düzenli ilişki” arayaşında olanlar, “düzenli hayal kırıklığına” uğrayan mağdurlar oldular.
26 Sevgi zayıflıktır derdi hep babam, belki haklıydı da. Yeniden başlamak istiyorsan güçlü olman gerek, sevdiklerini unutman gerek.
27 Bir adım atıyorsanız, bir sonraki adımı karşı taraftan bekleyin. Atmıyorsa üstüne düşmenin hiçbir anlamı yok.
28 Sonra aldım karşıma ve dedim ki; Sevmek mi sevilmek mi? İstersin.
29 Kızgın dahi olsa, konuşuyorsak sorun yok ama sustuysak problem çok ama çok büyük demektir.
30 Sanki hiç pişman olmamışım gibi, hayat karşıma ‘seni pişman ederim’ diyenleri çıkartıyor.
31 Onu tanıdıktan sonra; öncekilere seni seviyorum dediğin için pişman olursun.
32 Uyumak güzel , yanında sarıIacak biri varsa....
33 Artık el ele gezen sevgililer gördüğümde hangisi sevmiyor acaba diye düşünüyorum...
34 Ve Anladım ki; Bir çok insan sesini dışa duyuramadığı için kendi içine ağlarmış... Hiç kimse üzülmesin diye güler, Ruhu ölse bile sevdikleri için yaşarmış...
35 Yaşama sevincim çocukluğumun armağanıdır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.