Euro 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası hangi kanalda?

Euro 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası hangi kanalda?
Polonya ve Ukrayna‘nın ortaklaşa düzenleyecekleri Euro 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası‘nın televizyon yayınıyla ilgili bilgiler.

8 Haziran - 1 Temmuz 2012 tarihleri arasında Polonya ve Ukrayna’da yapılacak olan Euro 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın yayınlanacağı kanal belli oldu.

Avrupa TV Yayıncıları Birliği (European Broadcasting Union – EBU) Euro 2012‘nin yayın haklarını Türkiye Radyo Televizyon Kurumu‘na (TRT) verdi.

TRT 1 Canlı Yayını - Canlı Tv izlemek için tıklayınız

Euro 2012'ye görkemli açılış tıkla

Turnuva boyunca maçları TRT’nin kanallarından izleyebileceğiz. En büyük şanssızlığımız ise Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın bu turnuvada olmayacak olması…

Maçlar uluslararası yayın anlaşmaları gereği şifreli olacak. Uydu alıcısında Biss Keybölümü olan izleyiciler, gerekli şifreyi girdikten sonra bir sıkıntı yaşamadan maçları seyredebilecekler. DigiturkD-SmartTeledünyativibu gibi platformlarda maçları izlemek için herhangi bir işlem yapmaya gerek yok. Ayrıca karasal yayından da bir küçük televizyon ve çatı anteni ile de maçları sorunsuz izleyebilirsiniz.

Şifre için şu konuya göz atınız:

TRT – TRT Haber – TRT HD – TRT Spor Euro 2012 Biss Key (Şifre)

TRT 1 Canlı Yayını - Canlı Tv izlemek için tıklayınız

Euro 2012'ye görkemli açılış tıkla

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.