Evimizde ampuller olmasaydı ne gibi zorluklar yaşardık

Evimizde ampuller olmasaydı ne gibi zorluklar yaşardık
Evimizde ampuller olmasaydı ne gibi zorluklar yaşardık bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Günümüzde aydınlatma araçları olarak kullanılan en yaygın araçlar arasında ampuller bulunmaktadır. Evlerimizde, okullarda ve iş yerlerinde ve daha birçok yerde ampuller kullanılmaktadır.

Evimizde ampuller olmasaydı, dayanıksız elektrik araçları kullanmak zorunda kalır ve sürekli karanlıkta kalma durumuyla karşı karşıya gelirdik. Bu durumda da mum gibi gereçler kullanırdık.

Evimizde ampullerin olmaması yaşamımızı olumsuz etkilerdi. Geceleri, ampuller sayesinde evimizde gündüz olduğu gibi bir yaşam sürüyoruz. Eğer ampuller olmasaydı geceleri ev içerisinde önümüzü göremez ve hiçbir yere hareket edemezdik. Bunun için meşale, gaz lambası gibi aydınlatma araçlarını kullanmak zorunda kalırdık.

Kaynak:Eğitim Sistem

115
67
34
24
14
13
15
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.