İngilizce kelime haznemi nasıl geliştirebilirim?

İngilizce kelime haznemi nasıl geliştirebilirim?
Akıcı bir İngilizce konuşmak için İngilizce öğrenen kişilerin kelime hazinelerine geliştirmesi gerekmektedir.

Kelime haznenizi ne kadar çok geliştirirseniz o kadar akıcı bir şekilde İngilizce konuşabilirsiniz. İngilizce kelime haznemi nasıl geliştirebilirim diyorsanız uzmanların vermiş olduğu tavsiyelerinin tamamına makalemizden ulaşabilirsiniz. İngilizce günümüzde evrensel bir dil olduğundan dolayı özellikle bu dili öğrenen kişiler kolay bir şekilde iş bulabilmektedir. İş bulma sıkıntınız varsa kesinlikle İngilizceyi akıcı bir şekilde öğrenmenizi tavsiye ederiz.

Soru: İngilizce kelime haznemi nasıl geliştirebilirim? Neredeyse tüm İngilizce gramer konularını bitirdim fakat İngilizce kelime haznem çok kötü birisi ile konuşurken güçlük çekiyorum. İngilizce kelime haznemi nasıl geliştirebilirim? Bu konuda bilgilendirme yaparsanız gerçekten çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.

Cevap: Sayın takipçimiz her dilde olduğu gibi İngilizcede sevgi ve emek isteyen bir dil. Kelime haznenizi geliştirmek için en olumlu yöntem kitap okumaktır. Bol bol İngilizce roman ve hikâye okuyunuz. Kalan boş vakitlerinizde ise İngilizce alt yazılı film izleyiniz. İzleyeceğiniz alt yazılı filmler kelime haznenizi aşırı derecede geliştirecektir. En azından ben kelime haznemi kitap okuyarak ve İngilizce alt yazılı film izleyerek geliştirdim. Umarım sizlerde faydasını görürsünüz.

İngilizce kelime haznenizi geliştirmenin en ideal yolu Avrupa’ya gitmektir. Avrupa topraklarına gittiğiniz zaman toplum arasına karışıp İngilizce konuşmaya başladığınızda daha fazla kelimeyi daha kısa süre içerisinde öğrendiğinizi göreceksiniz. Ekonominiz iyi durumda ise Türkiye’de çeşitli kurslara giderek dil öğrenmek yerine yurt dışına çıkıp daha kısa süre içerisinde dil öğrenmenizi tavsiye ederiz.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.