İstanbul Arnavutköy 2020 LGS taban puanları

İstanbul Arnavutköy 2020 LGS taban puanları
İstanbul Arnavutköy 2020 LGS taban puanları, yüzdelik dilimleri ve kontenjanları nedir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

İstanbul Arnavutköy ilçesinde 3 lise sınavla öğrenci alacak. Okulların toplam kontenjanı 278'dir. Bu okullardan 1'i Anadolu Lisesi, 1'i Anadolu İmam Hatip Lisesi diğer 1'i ise Anadolu Teknik Programı ile öğrenci almaktadır. 

Okul Adı Okul Türü Alan Adı Öğretim Süresi Öğretim Şekli Pansiyon Durumu Yabancı Dili Kontenjanı 2019 Yılı En Düşük Yüzdelik Dilim
İbrahim Özaydın Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Anadolu Teknik Programı Bilişim Teknolojileri Alanı 4 Yıl Kız/erkek Pansiyon Yok İngilizce 30 34,62
İbrahim Özaydın Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Anadolu Teknik Programı Elektrik- Elektronik Teknolojisi Alanı 4 Yıl Kız/erkek Pansiyon Yok İngilizce 30 (**)
İbrahim Özaydın Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Anadolu Teknik Programı Kimya Teknolojisi Alanı 4 Yıl Kız/erkek Pansiyon Yok İngilizce 30 (**)
İto İbrahim Çağlar Anadolu İmam Hatip Lisesi Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen Ve Sosyal Bilimler Programı 4 Yıl Kız/erkek Pansiyon(erkek) İngilizce 120 23,81
Şehit Selçuk Gürdal Anadolu Lisesi Anadolu Lisesi   4 Yıl Kız/erkek Pansiyon Yok İngilizce 68 12,35

Not: Yüzdelik Dilimler 2019 yılına ait olup 2020 yılı Merkezi Yerleştirme sonucunda değişiklik gösterebilir.

(**) Merkezi Sınav Puanıyla ilk kez öğrenci alınacaktır

Kaynak:Eğitim Sistem

7
4
3
3
4
3
13
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.