Kaliteli ve ücretsiz backlink nasıl alınır?

Kaliteli ve ücretsiz backlink nasıl alınır?
Google'ın yeni algoritmasına uygun ücretsiz ve kaliteli backlink almanın yollarını paylaşır mısınız?

Sitenize kaliteli backlink alarak spam site pozisyonundan kurtulmak isteyebilirsiniz. Bunun için linklerin doğal olmasına dikkat edin. Ayrıca doğal olmayan yollardan verilen bağlantıları Google'a şikayet edebilirsiniz. 

Kaliteli Linkler Almak için:
1- Uzman olduğunuz alanlarda makaleler yazın.

2- Yazdığınız makaleleri kalite bakımından yüksek sitelerde kaynak gösterilerek yayınlanmasını sağlayın.

Google'da backlink durumunuzu görmek için link:egitimsistem.com gibi bir arama yapabilirsiniz..
 
Doğrulanmış herhangi bir siteye götüren bağlantıların daha geniş çaplı örneklemesini görmek için:
1- Web Yöneticisi Araçları Ana sayfasında, istediğiniz siteyi tıklayın.
2- Soldaki menüde, Arama Trafiği'ni ve ardından Sitenize Bağlantılar'ı tıklayın.
 
Sitenize giden bağlantılar sayfası, Googlebot'un tarama ve dizine ekleme işlemi sırasında keşfettiği bağlantıların yanı sıra en yaygın bağlantıların kaynaklarını ve sitenizde en çok bağlantı içeren sayfaları listeler. Ayrıca burada, Google tarafından bulunan en yaygın bağlantı metnini de görebilirsiniz. Daha ayrıntılı bilgileri görmek için listedeki öğelerin her birini tıklayın. Kullanıcılar, sitenizdeki bir sayfaya, yönlendirmeli bir bağlantıyı tıklayarak ulaşırlarsa, söz konusu ara bağlantı da listelenir.
 
Sitenize giden bağlantıların tümü listelenmeyebilir. Bu normal bir durumdur. Bununla birlikte, Google yakın zamanda, bağlantı verilerini toplama ve görüntüleme yönteminde iyileştirmeler yaptı (örneğin, bağlantı sayıları artık 301 veya 302 yönlendirmeleri kullanılarak yönlendirilen bağlantıları içermektedir). Sonuç olarak, siteniz için görüntülenen bağlantıların sayısında bir değişiklik görebilirsiniz. 
 
Bunun olası nedenleri şunlardır:
 
Veriler, Googlebot'un tarama işlemi sırasında keşfettiği ve taradığı içeriği görüntüler. Sitenizdeki bir sayfa robots.txt ile engellenmişse, bu sayfaya ilişkin bağlantılar burada listelenmez. Bu sayfaların toplam sayısı "Engellenen URL'ler (robots.txt) sekmesinde", Web Yöneticisi Araçları'nın Tarama bölümündedir.
 
Google sitenize giden bozuk veya geçersiz bir bağlantı bulursa, bu bağlantı burada listelenmez. Googlebot'un sitenizi tararken karşılaşmış olabileceği 404 hatalarını denetlemek için Tarama hataları sayfasını düzenli olarak gözden geçirmenizi öneririz.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.