Kurt Seyit ve Şura 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak (Kurt Seyit ve Şura Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor)

Kurt Seyit ve Şura 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak (Kurt Seyit ve Şura Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor)
Ekranların iddialı yapımlarından olan Kurt Seyir ve Şura dizisi yeni sezon ne zaman başlıyor, Kurt Seyit ve Şura yeni sezonda neler olacak dizinin yakın takipçileri tarafından merak edilen sorulara haberimizin devamında yer verdik. Eylül ayında gösterime

Başrollerinde Türkiye’nin en yakışıklı oyuncularındn biri olan Kıvanç Tatlıtuğ ve güzeller güzeli Farah Zeynep Abdullah’ın oynadığı Kurt Seyit ve Şura dizisi yeni sezonu Eylül ayında gösterime girecek. Kurt Seyit ve Şura yeni bölümde neler olacak?

Star TV ekranlarında yayınlanan Kurt Seyit ve Şura’da Fahriye Evcen’li fragman yayınlandı. Ünlü oyuncu geçtiğimiz sezon çalıkuşu dizisinde rol almıştı. Fahriye Evcen’in canlandırdığı Murka karakteri Kurt seyit’le evleniyor.

Kurt Seyit, Mürvet’le imam nikahıyla evleniyor. Şura’nın gözyaşlarını tutamadığı bu sahneler Seyit ve Şura aşkının yaşayacağı büyük çıkmazı işaret ediyor. Yeni sezonda sürprizlerle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Kurt Seyit ve Şura’da şaşırtıcı gelişmeler yaşanacak. Sezon finalinde Petro ve Billy’nin hazırladığı tuzakla hapse mahkum edilen Seyit, Barones’i öldürenin kendisinin olmadığı anlaşılınca mahkumiyetten kurtulacak. Seyit’le kavuşmaya dair ümidini hiç yitirmeyen Şura ise eskisinden çok daha güçlü bir kadın olarak izleyici karşısına çıkacak. Birbirlerine duydukları aşktan başka hiçbir şeyleri olmayan Seyit ve Şura’nın yolları sürpriz bir şekilde Mürvet ve annesi ile kesişecek ve bu kesişme hiç hesapta olmayan gelişmelerin yaşanmasına yol açacak.

KURT SEYİT’İN ZOR KARARI

Fahriye Evcen’in canlandıracağı Mürvet, Bulgar göçmeni bir Türk Kızı. Bulgaristan’daki savaş yıllarında annesinden ayrılmak zorunda kalan Mürvet, yıllar sonra İstanbul’da annesine kavuşacak.

Kurt Seyit ve Şura 2. Sezon Fragmanı


0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.