TEOG Sınav Soruları ve Cevapları E Okul 2015 (Türkçe Matematik Din Kültürü)

TEOG Sınav Soruları ve Cevapları E Okul 2015 (Türkçe Matematik Din Kültürü)
TEOG kapsamında, 8’inci sınıf öğrencilerine yönelik ikinci dönem ortak sınavlarının ilk oturumu sona erdi.

29 Nisan 2015 TEOG soruları ve cevapları burada. İlk gün oturumunda Türkçe, Matematik ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi testi soruldu.

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında, ortaokul 8’inci sınıf öğrencilerine yönelik ikinci dönem ortak sınavlarının ilk oturumu sona erdi.

Sınav, yurt genelinde 970 merkezde, 18 bin 349 okulda, yurt dışında 8 ülkede 16 merkezde, 282 bin 512 öğrencinin katılımıyla yapılıyor. Sınava, 1 milyon 282 bin 512 öğrenci girdi.Ortak sınavların bugün yapılan birinci oturumunda, sırasıyla Türkçe, matematik, din kültürü ve ahlak bilgisi ders yazılıları, yarın yapılacak ikinci oturumunda ise fen ve teknoloji, T.C inkılap tarihi ve Atatürkçülük ile yabancı dil ders yazılıları gerçekleştirilecek. 2015 TEOG soruları ve cevap anahtarı MEB e-okul eş zamanlı olarak birazdan bu sayfada.

29 Nisan 2015 TEOG Türkçe Soru ve Cevapları için tıklayınız

29 Nisan 2015 TEOG Matematik Soru ve Cevapları için tıklayınız

29 Nisan 2015 TEOG Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi Soru ve Cevapları için tıklayınız

TEOG'da 2.dönem Soruları Zor muydu ? ANKETE KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

Ortak sınavların yapılacağı her bir ders yazılısı için Türkiye saatiyle 09.00, 10.10 ve 11.20’de başlayacak ve aynı anda gerçekleştirildi. TEOG ortak sınav soruları ne zaman açıklanacak.

29 Nisan TEOG Soruları (Türkçe Matematik Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi) Cevap Anahtarı MEB ile Eş Zamanlı Olarak Bu Sayfada Olacak.

Ortak sınavlarda, her ders için çoktan seçmeli 20 soru sorulacak. Değerlendirmede yanlış cevap sayısı doğru cevap sayısını etkilemeyecek. Ortak sınavlarda A, B, C ve D kitapçığı olmak üzere öğrencilere dört kitapçık veriliyor. Sınav süresi her ders için 40 dakika, dinlenme süresi ise 30’ar dakika olacak. Ancak özel eğitime ihtiyacı olan öğrenciler için her bir dersin sınav süresi 55’er dakika olarak belirlendi. Sınavların aynı anda başlaması gerektiğinden, özel eğitime ihtiyacı olan öğrencilerin ders yazılıları arası dinlenme süresi 15’er dakika olacak.

Öğrenciler, ilk ders yazılısı için saat 08.30’dan itibaren sınıf öğrenci yoklama listelerinde belirtilen salonlara alındı. Öğrenci velilerinin ve görevli olmayan kişilerin sınav salonlarının bulunduğu binalara girişlerine ise izin verilmedi.

29 Nisan TEOG Türkçe Matematik Din Kültürü Soruları Hakkında Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.