TEOG Sınav Soruları ve Çözümleri 29 Nisan 2015 Çarşamba TEOG Sınav Kitapçığı

TEOG Sınav Soruları ve Çözümleri 29 Nisan 2015 Çarşamba TEOG Sınav Kitapçığı
29 Nisan Çarşamba günü yapılan TEOG sınav soruları yayınlandı. Liseye yerleşme aşamasında oldukça önemli bir payı olan TEOG sınavı 29 Nisan 2015 Çarşamba günü yapıldı. İşte sınav soruları..

29 Nisan Çarşamba günü yapılan TEOG sınav sonuçları yayınlandı. TEOG sınavı Türkçe soruları ve cevapları haberimizde. Liseye yerleşme aşamasında oldukça önemli bir payı olan TEOG sınavı 29 Nisan 2015 Çarşamba günü yapıldı. İşte sınav soruları..

2015 MEB TEOG ikinci dönem sınav sınavları için geri sayım başkladı. 29 ve 30 nisan tarihlerinde gerçekleşecek olan sınav hakkındaki son duyurular yayımlandı. MEB'den öğrencilere yerleştirmeler için kritik uyarı geldi. TEOG Tercihleri hakkında yapılan bu duyuruda öğrencilerin ilgilenmesi gereken konular haberimizin devamındaki yazıda.
TEOG ikinci dönem sınavları için geri sayım başladı. TEOG sınavları 29 Nisan Çarşamba ve 30 Nisan Perşembe günleri yapılacak.
TEOG 29-30 Nisan tarihlerinde gerçekleşicek mazere sıvaları ise16 ve 17 mayıs tarihlerinde yapılacak. Öğrenciler tüm bunları sadece devamsızlık bilgisi sınav ders notlarını e-Okul'dan yararlanırken TEOG ile ilgili herşeyi e-OKUl Veli Bilgilendirme Sistemi'nden (VBS) takip edebiliecek.

TEOG'da 2.dönem Soruları Zor muydu ? ANKETE KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

TEOG sınavı öncesi MEB'ten velilere ve öğrencilere TEOG tercihleri ve yerleştirmelerine ilişkin uyarı geldi.
MEB TEOG sınavında 15 olan tercih hakkı 25'e çıkardı. Özel okul kayıtları önceden yapılacak. Nakil başvurusunda da 5 okul tercih edilebilecek. TEOG lise yerleştirmelerinde bu yıl 8 yeni uygulama var.
Sekizinci sınıf öğrencilerinin iyi bir liseye girebilmek için ter dökeceği Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) 2'nci dönem ortak sınavları 29-30 Nisan'da yapılacak. Ortak sınavlar, tek oturumda ve 3 dersin yazılıları farklı saatlerde olacak şekilde yapılacak.

Sınava girecek öğrencilere başarılar dileriz.

29 Nisan 2015 TEOG Türkçe Soru ve Cevapları için tıklayınız

29 Nisan 2015 TEOG Matematik Soru ve Cevapları için tıklayınız

29 Nisan 2015 TEOG Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi Soru ve Cevapları için tıklayınız

TEOG'da 2.dönem Soruları Zor muydu ? ANKETE KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.