TRT Personel Alım Sınavı Soruları ve Sınav Yorumları- Kolay mıydı? Zor muydu?

TRT Personel Alım Sınavı Soruları ve Sınav Yorumları- Kolay mıydı? Zor muydu?
TRT'nin toplam 380 personel alımı için yazılı sınavı bugün gerçekleştirildi. Sınav sorularını ve yorumlarını adaylarla birlikte değerlendiyoruz. Sınav soruları kolay mıydı, zor muydu? Sınav sorularına ilişkin görüşler ve değerlendirmeler...

TRT 2015 yılı sonlarına doğru açtığı personel alım sınavıyla 25 Stajyer Spiker, 75 Stajyer Muhabir, 50 Yardımcı Prodüktör, 40 Kamera Asistanı, 85 Yapım ve Yayın Elemanı, 75 Teknisyen, 20 Yönetim Hizmetleri ve Uzman Yardımcısı ve 10 Mali Denetçi Yardımcısı olmak üzere toplam 380 kadroya personel alacağını açıklamıştı.

Stajyer Spiker, Stajyer Muhabir, Yardımcı Prodüktör, Kamera Asistanı, Yapım ve Yayın Elemanı ile Teknisyen kadroları için sınav 14 Şubat Pazar günü saat 10:00'da yapıldı. Adaylar 80 soruyu 100 dakika içerisinde cevaplamaya çalıştı.

Sınav Soruları ve Cevapları için tıklayınız ( Sorular açıklandı)

Yönetim Hizmetleri ve Uzman Yardımcısı ile Mali Denetçi Yardımcısı kadroları içinde sınav 14 Şubat Pazar günü (bugün) saat 14:00'de gerçekleştirildi. Bu sınavda da adaylara 80 soru sorulup 100 dakika içerisinde cevaplamaları istenecek.

Sınavda çıkan sorular nasıldı? Sorular kolay mıydı? zor muydu? Sizlerde sınav sorularına ilişkin yorumlarınızı paylaşabilir, sınava ilişkin genel durumunuz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Sınav soruları ve cevapları 16 Şubat Salı günü açıklanacaktır. Sınavlardan 70 ve üzerinde puan alan adaylar başarılı sayılacak ve sözlü sınava katılma hakkı elde edeceklerdir

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.