Türk Telekom Müşteri Hizmetleri Numarası nedir?

Türk Telekom Müşteri Hizmetleri Numarası nedir?
Türk Telekom ile ilgili tüm sorunlarınızı bir çok ilde barındırdığı iletişim merkezlerinden sizlerin dertlerinize derman oluyor.

Türk Telekom sizlere iki çeşit Müşteri Hizmeti sunuyor. Bu hizmetler TT Bireysel Müşteri Hizmetleri ve TT Kurumsal Müşteri Hizmetleri olarak iki ye ayrılıyor.

1) Türk Telekom Bireysel Müşteri Hizmetleri Numarası 444 1 444’dür. Bu numarayı arayarak bireysel olarak tüm soru ve sorunlarınızın cevabını alabilirsiniz.
2) Türk Telekom Kurumsal Müşteri Hizmetleri Numarası   444 4 564’dür. Bu numarayı arar iseniz de kurumsal olarak yararlanıp sorun yaşadığınız tüm işlemleri halledebilirsiniz.

Türk Telekom Müşteri Hizmetleri ile yapacağınız tüm görüşmeler ücretsiz olup bakiyenizden hiç bir şekilde TL kesimi olmayacaktır. Üstelik görüşmelerinizi tüm operatörler ile gerçekleştirebilirsiniz.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.