Bir şeyi çok istediğinizde veya sıkıntılı anlarınızda ne yaparsınız

Bir şeyi çok istediğinizde veya sıkıntılı anlarınızda ne yaparsınız
Bir şeyi çok istediğinizde veya sıkıntılı anlarınızda ne yaparsınız bu konuda sizler kısa bilgiler vereceğiz.

Bir şeyi çok istediğimde stres yaparım, o istediğim şeyi almak için elimden geleni yaparım. Tabi bunların yanında biraz korku ve endişe de olur. Her an bu konuyu düşünürüm. Sıkıntılı olduğumda pek konuşmam ve kendimle baş başa kalır düşünürüm. Müzik bazen en iyi seçenek oluyor veya gezmek. Arkadaşlarla dertleşmek de diğer bir yol.

Bir şeyi çok istediğinizde veya sıkıntılı anlarda hoşuma gidecek ve mutlu eden şeyi yapardım. Sıkıntılı anlarda müzik dinler yalnız kalmayı tercih ederim.

Bir şeyi çok istersem onu almak için elimden geleni yaparım fakat bunu bir çok kez yaşadığım için ilk istediğim şeyi hayal eder sonra alacağım şeyden sıkılacağımı ve işe yaramayacağını düşünüp istemekten vazgeçerim. Bazen hayal etmekte bir şeyi çok istediğin zaman bir anda vazgeçebiliyorsun.

2
2
1
0
1
1
4
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.