Cep telefonunun günlük hayatımıza sağladığı yararlar

Cep telefonunun günlük hayatımıza sağladığı yararlar
Cep telefonunun günlük hayatımıza sağladığı yararları anlatan bir sohbet yazısını yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Cep telefonunu günlük hayatımızda pek çok alanda kullanıyoruz. Örneğin ilk olarak sabah uyanabilmek için çalar saatini kuruyoruz. Eğer yolumuzu kaybettiysek, nerede olduğumuzu bilmiyorsak bir tanıdığımızı arayıp yardım isteyebiliriz.

Bir yere geç kalacağımız zaman arayıp haber verebiliriz ya da eve geç kaldığımızda bizi merak eden ailemiz bize cep telefonumuzdan ulaşabilir. Eğer telefonumuzun kamerası varsa fotoğraf çekebiliriz, bundan da yararlanabiliriz(ders notlarının fotoğrafını çekmek veya anı biriktirmek gibi amaçlarla).

Karanlık bir yerde kaldıysak fenerinden yararlanabiliriz. Not tutma uygulamalarından bazı notlarımızı kaydetmek için yararlanabiliriz. Eğer telefonumuzda internet varsa aradığımız bir bilgiye hızlıca ulaşabiliriz. Oyunlar oynayabiliriz.

Yani cep telefonu hem mühim bir iletişim aracı, hem de içinde bulunan uygulamalar sayesinde bize kolaylıklar sağlayan bir alettir.

421
134
366
10
7
17
167
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.